Bezoek aan de stad Dendermonde en aan de tentoonstelling PiKant te Aalst

Deze informatie is niet meer actueel!
We bezoeken in de namiddag de tentoonstelling PiKant georganiseerd door The Phoebus Foundation. De rijkelijke en veelzijdige geschiedenis van kant, een culturele rijkdom van Vlaanderen, wordt er belicht aan de hand van topstukken uit de kunstgeschiedenis met namen als Rubens, Van Dyck en Jordaens. Meer informatie vindt U op de website www.pikant.vlaanderen 's Morgens voorzien we ook een...

Wanneer

  • zaterdag 21 sep 2019
    van 08.30 u tot 19.00 u

Prijs

€ 77,00 (leden Kultuurkontakt - 69,00 euro, houders van korting voor PiKant - 70,00 euro, leden en houder korting PiKant - 62,00 euro)

Waar

naam
Kerkplein
adres
Kerkplein 1
2340 Beerse

Tickets

e-mail
kkbeerse@gmail.com

Contact

Telefoon
0485899580

Info

We bezoeken in de namiddag de tentoonstelling PiKant georganiseerd door The Phoebus Foundation.
De rijkelijke en veelzijdige geschiedenis van kant, een culturele rijkdom van Vlaanderen, wordt er belicht aan de hand van topstukken uit de kunstgeschiedenis met namen als Rubens, Van Dyck en Jordaens.
Meer informatie vindt U op de website www.pikant.vlaanderen
's Morgens voorzien we ook een interessant programma met een geleid bezoek aan de minder bekende historische stad Dendermonde, waar er in de prachtige O.L.Vrouwekerk twee schilderijen van Antoon Van Dyck bewonderd kunnen worden. We bezoeken de lakenhalle, het belfort en de bovenverdieping van het Stadhuis.
Koffie met gebak 's morgens en een lunch zijn inbegrepen.( drank voor eigen rekening).
PiKant voorziet kortingen en gratis toegang voor bepaalde groepen.
Inschrijven ten laatste 10 juli 2019 - meer informatie (o.a gedetailleerd programma en keuze maaltijd (inbegrepen): mail eerst naar kkbeerse@gmail.com of telefoneer 0485899580 (voor niet-leden is dit noodzakelijk !)
inschrijving is definitief na storting op rekening Kultuurkontakt Beerse BE 87 4189 0063 0194
Alle activiteiten

Organisatie

naam
KultuurkontaktBeerse
website
e-mail