Babyborrel : zingezong en peuterrijmpjes

Deze informatie is niet meer actueel!
Met lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom heeft de bibliotheek van Beerse sinds kort een Boekstartaanbod speciaal voor kindjes van 0 tot 3 jaar. Om dit extra in de kijker te zetten nodigen we jullie, (groot)ouders en kindjes, van harte uit op een gezellige voormiddag.

Wanneer

  • zaterdag 12 okt 2019
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek Vaart
adres
Heilaarstraat 6
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 615 615
e-mail
bibliotheek@beerse.be

Info

Actrice Lieve De Meyer brengt speciaal voor de allerkleinsten ‘Zingezong en peuterrijmpjes’. Aan de hand van een eenvoudig decor, grappige boekjes en speelse liedjes neemt ze de kindjes mee op een wondermooi avontuur. Je kan doorlopend tussen 10.30 uur en 12 uur instappen.

Er is voldoende tijd om bij een drankje een babbeltje slaan met andere ouders.
Een microgolf en een luiertafel zijn aanwezig.

Met Boekstart wil de bibliotheek jonge gezinnen zo vroeg mogelijk in contact brengen met boeken en lezen. Daarvoor werkt ze samen met de consultatiebureaus van Kind en Gezin. Kindjes van 6 maanden krijgen er een knisperboekje en informatie over voorlezen.

Op 15 maanden krijg je een bon voor een gratis draagtas met peuterboekjes die je in de bibliotheek ophaalt. Heb je je tas nog niet opgehaald? Dan is deze babyborrel misschien de ideale gelegenheid. Breng zeker je bon mee.


 

Alle activiteiten