Infoavond voor ouders - Opgroeien doen ze vanzelf, luisteren niet altijd

Deze informatie is niet meer actueel!
Opvoeden doe je elke dag opnieuw en is niet altijd even makkelijk. Soms weet je wel hoe je best omgaat met bepaalde situaties maar heb je het moeilijk om het vol te houden. Of je kind laat je de muren oplopen.

Wanneer

  • maandag 30 sep 2019
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
BAB Alberstraat
adres
Albertstraat 1
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
bibliotheek@beerse.be
website
http://beerse.bibliotheek.be/

Info

In samenwerking met:

Vaart - Gezondheidsraad - Huis van het Kind

In deze vorming hebben we aandacht voor koppige kinderen, kinderen die slaan, bijten en vechten, maar ook voor de stille en flinke kinderen.

Hoe kan ik mijn kind aanmoedigen? Hoe kan ik prettig blijven omgaan met mijn kind in moeilijke situaties? Welke regels en afspraken maak ik met mijn kinderen? Hoe kan ik meer structuur voorzien? Wat kan en wat niet, waar en hoe trek ik mijn grenzen? Wat kan een kind op welke leeftijd? En wat betekent lastig gedrag in een bepaalde situatie?

Als we beter begrijpen hoe kinderen denken en leren, kunnen we hen ook makkelijker ondersteunen. We bekijken hoe kinderen zich goed kunnen voelen, zonder dat ze altijd hun zin krijgen.

De lezing is via CM geboekt bij het Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang (VCOK) en wordt gegeven door Bart Moens.

Inschrijven is niet noodzakelijk maar kan via www.cm.be > agenda. Geef de postcode in bij 'waar?' en kies ’volgende maand’ bij 'wanneer?'.

UITZONDERLIJK NIET ONLINE TE VOLGEN

Alle activiteiten