Er was eens een Zieltje...GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek Er was eens een Zieltje… van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap. Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan ...

Wanneer

  • zondag 28 jun 2020
    van 14.00 u tot 15.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Jongeren van 6 tot en met 12 jaar: 8,00 €)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
+32 476 83 91 99
e-mail
maria@degoedeaarde.be

Info

Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek Er was eens een Zieltje… van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap. Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Ga ook mee met Zieltje!

Deze voorstelling is voor alle zieltjes van 6 t/m 99 jaar en ouder.

Er was eens een Zieltje… is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller Het sprookje van de dood. Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten