Turbozwemmen Zomer 2020

Wanneer

  • van maandag 3 aug 2020 tot vrijdag 7 aug 2020

Waar

naam
Sportcentrum Beerse
adres
Rerum Novarumlaan 31
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 61 47 24
website
http://www.uitinbeerse.be/sportweken

Info

Opening zwembad

Hoewel we nog moeten wachten op de definitieve beslissing om te mogen openen EN op de opgelegde veiligheidsmaatregelen voor zwembaden, kijken we toch graag uit naar een herstart van de lessen!

De afgelopen maanden werden verschillende scenario's uitgewerkt voor de organisatie van de lessen, rekening houdend met de steeds weerkerende algemene hygiëne, veiligheids- en afstandsregels. We maken ons dan ook sterk dat we, ongeacht de maatregelen die ons worden opgelegd, we de zwemlessen op een veilige en hygiënische maar ook comfortabele manier kunnen organiseren.

Over de specifieke organisatie van de lessen zal later worden gecommuniceerd, van zodra we een zicht hebben op de gevraagde veiligheidsmaatregelen.

Leren zwemmen?

In de zomer gaan we van start met de turbozwemlessen voor kinderen die willen leren zwemmen. Deze lessen zullen worden opgestart met een beperkt aantal zwemmers. 

Wie nog niet kan zwemmen en de minimumleeftijd van 4 jaar heeft bereikt, kan starten in het zwemtraject. Dit traject omvat 4 fases en een einddiploma. De volledige structuur vind je hier: http://www.uitinbeerse.be/zwemtraject. Ook kinderen die nog geen diploma 50m hebben behaald, kunnen hier terecht.

Om het startniveau van je kind te bepalen, organiseren we in normale omstandigheden voor elke reeks een testmoment. Rekening houdend met de beperkte mogelijkheden tot aan de start van de lessen is er beslist voor het turbozwemmen dit jaar GEEN testmoment te organiseren.

Privéles?

De oorspronkelijk geplande privélessen om 19 uur (naast het publiek zwemmen) zullen niet doorgaan.

Vervolmakingscursus voor zwemmers?

In eerste instantie richten we ons deze zomer met het turbozwemmen op kinderen die willen leren zwemmen. Kinderen die net hun ORKA-diploma behaald hadden, zijn ook van harte welkom om de techniek weer op te frissen!

Vlotte zwemmers (recreatief zwemclubje) vragen we om nog even geduld te hebben! Wanneer in de loop van de inschrijfperiode blijkt dat er voldoende plaats is, zullen we ook hen ook de mogelijkheid bieden om in te schrijven. 

Periode?

Gedurende de ganse zomer zullen er in het zwembad turbozwemlessen worden aangeboden. Dit zijn intensieve zwemcursussen waarbij de kinderen elke dag van de week les volgen. 

Onder voorbehoud van de definitieve opening gaan de turbozwemlessen van start op maandag 6 juli. Wekelijks start er een nieuwe reeks.

Om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om te komen zwemmen, zullen er extra lessen worden georganiseerd in het bouwverlof! Er zijn dus 8 lesweken waarvoor je kan inschrijven:

  data aantal dagen
juli 6/7 t.e.m. 10/7 5 dagen
  13/7 t.e.m. 17/7 5 dagen
  20/7 t.e.m. 24/7 (niet op 21/7) 4 dagen
  27/7 t.e.m. 31/7 5 dagen
augustus 3/8 t.e.m. 7/8  5 dagen
  10/8 t.e.m. 14/8  5 dagen 
  17/8 t.e.m. 21/8 5 dagen
  24/8 t.e.m. 28/8 5 dagen 

   *Op dinsdag 21 juli is het zwembad gesloten.

Uiteraard zijn en blijven alle activiteiten onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of beperkingen opgelegd door de overheid.

Uurschema?

16.30 - 17.15 uur Zwemtraject FASE 1 t.e.m. 4
17.20 - 18.05 uur Zwemtraject FASE 1 t.e.m. 4
18.10 - 18.55 uur Zwemtraject FASE 1 t.e.m. 4

  

Prijs?

  inwoners Beerse/Malle buitendorpse deelnemers
4 dagen 30 euro 40 euro
5 dagen 38 euro 50 euro

   

Inschrijven?

Inschrijven kan vanaf donderdag 25 juni 2020 om 10 uur voor inwoners van Beerse en buitendorpse deelnemers. Via de webshop of aan de balie van het sportcentrum.

Er zullen op elk lesuur minstens 5 vrije plaatsen worden overgehouden voor nieuwe inschrijvingen. Van maandag t.e.m donderdag krijgen de zwemmers van maart voorrang om in te  Huidige zwemmers geven we graag voorrang om in te schrijven.

Korting wordt enkel toegestaan op vertoon van de UiT-pas bij inschrijving (nadien kan er geen korting meer gegeven worden). 

Contact

Meer informatie over de zwemschool? Sportcentrum 't Beerke - 014 61 47 24 - sport@beerse.be - zwemschool@beerse.be

Meer informatie over een vrijetijdspas/kansenpas? OCMW Beerse - 014 60 09 60 - onthaal.sociaalhuis@beerse.be

Alle activiteiten