Musicalkamp

Deze informatie is niet meer actueel!
Achter de regenboog Wist je dat er achter de regenboog een grote pot met goud ligt? Dat goud werd verzameld door kabouters en mag meegenomen worden door de eerlijke vinder. Wanneer Mila op een ochtend wakker wordt en een prachtige regenboog ziet, aarzelt ze dan ook niet en samen met haar vrienden gaat ze meteen op pad. Maar onderweg komen ze allerlei hindernissen tegen en de tocht blijkt veel ...

Wanneer

  • van maandag 24 aug 2020 tot vrijdag 28 aug 2020

Prijs

€ 155,00 (Basistarief: 155,00 €)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

website
http://www.milakampen.be

Info

Achter de regenboog

Wist je dat er achter de regenboog een grote pot met goud ligt? Dat goud werd verzameld door kabouters en mag meegenomen worden door de eerlijke vinder. Wanneer Mila op een ochtend wakker wordt en een prachtige regenboog ziet, aarzelt ze dan ook niet en samen met haar vrienden gaat ze meteen op pad. Maar onderweg komen ze allerlei hindernissen tegen en de tocht blijkt veel moeilijker dan verwacht. Bovendien zijn er ook andere mensen op zoek naar de schat … Zullen Mila en haar vrienden het eerst bij de regenboog komen?

Wilnie Wakko's gouden ticket

Wie kent de beroemde Wilnie Wakko snoepfabriek nu niet? We hebben allemaal wel al eens de magische snoepjes gegeten die zo overheerlijk smaken dat het voelt alsof we zweven. Wanneer MiLa een toegangsticket wint voor een bezoekje aan de snoepfabriek is ze dan ook door het dolle heen. Maar waarom zijn er zoveel verboden deuren? En waar komen die vreemde geluiden vandaan? En wie zijn die Wakka Wakko's die haar zo verlekkerd aankijken?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten

Organisatie

naam
Compagnie MiLa vzw
tel.
0486 22 78 57
website
e-mail