Lezing Perfection is a bitch - Anja Copejans

Anja Copejans had een druk leven. Het was al jaren vijf voor twaalf, maar ze had een manier gevonden om daarmee om te gaan. Dacht ze. Tot ze crashte. Een hevig gevoel van falen en zwakheid stak de kop op. Pas na lange tijd ontdekte ze dat het perfectionisme, dat zich diep in haar had genesteld, voor heel veel stress zorgde.

Wanneer

  • donderdag 1 okt 2020
    van 20.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

Heb je het gevoel dat jouw drang naar perfectionisme je leven beperkt? Wil je jouw dwangmatig 'moeten' ombuigen naar een prettiger 'willen'?

Tijdens de lezing vertelt de auteur ze hoe ze zich stap voor stap bevrijdde uit het keurslijf van haar perfectionisme. Ze laat zien hoe ook jij de bitch die perfectionisme heet, te lijf kan gaan waardoor er een betere balans tussen werk en vrije tijd ontstaat.

Anja Copejans staat open voor alle vragen en is echt een vlotte spreker. Deze lezing is een unieke kans en een echte aanrader om meer te weten te komen over deze materie.

Gratis inkom - Inschrijven aan de balie van de bib of met het inschrijvingsformulier, via tel. 014 615 615 of via mail.

Deze lezing gaat door in de tentoonstellingsruimte van GC 't Heilaar en niet in de bibliotheek zoals eerder werd aangekondigd.

Alle activiteiten