Metejoor - Blij om jou te zien

Eens goed op weg om turnleerkracht te worden, nu staat local Joris Van Rossem (opgegroeid in Vosselaar) als Metejoor voor het eerst op ons podium. Hij is ‘Blij om jou te zien’.

Wanneer

  • vrijdag 2 okt 2020
    van 19.30 u tot 20.30 u
  • vrijdag 2 okt 2020
    van 21.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 19,00 (kortingstarief UiTPAS: 4,2 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be
website
http://www.vaartbeerse.be

Info

Info ticketverkoop

De ticketverkoop start maandag 31 augustus 2020 om 9 uur.

Praktische informatie vind je op deze pagina.

Twee voorstellingen op een avond?

Door het coronavirus moeten we het aantal plaatsen in de zaal beperken. Daarom organiseren we twee identieke voorstellingen voor een beperkt publiek op één avond. Ben je graag vroeg weer thuis, dan koop je tickets voor de voorstelling om 19.30 uur. Kan je pas wat later, dan is de voorstelling die om 21 uur start de oplossing.

De voorstelling

Frontman en liedjesschrijver Joris van Rossem groeide op in Vosselaar en was goed op weg om turnleerkracht te worden. Maar nu presenteert hij als Metejoor zijn eerste theatershow met de titel ‘Blij om jou te zien’.

Metejoor brak in 2017 meteen door met zijn eerste single ‘Ik hou van jou’. Na deze daverende start deden ook zijn volgende singles ‘Boeit me geen’, ‘Horizontaal’ en ‘Blij om jou te zien’ het erg goed.

Op de optredens die volgden bewees Joris ‘Metejoor’ van Rossem dat hij er live helemaal staat.

De single en titel van de theatershow ‘Blij om jou te zien’ is de perfecte omschrijving van waar Metejoor voor staat. Joris wil mensen raken en dichter bij elkaar brengen. Zijn Nederlandstalige
teksten, zomerse melodieën en dansbare beats zijn hier het perfecte recept voor.

Metejoor zal heel blij zijn om jou te zien! En wij natuurlijk ook. 😉

Praktisch

Praktische informatie vind je op deze pagina.

#coronaproof aanbod najaar 2020

Vaart organiseert dit najaar enkele voorstellingen in GC 't Heilaar. Coronaproof, dus dat wil zeggen: slechts beperkte capaciteit, mét het dragen van een mond-neusmasker en zonder bar voor- of na de voorstelling. Lees hier het volledige persbericht.

De voorstellingen worden ca. 1 maand op voorhand gecommuniceerd, vooral via onze e-nieuwsbrief of sociale media-kanalen @vaartbeerse.

Alle activiteiten