tgTG - Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt

Het begon allemaal met een mail.

Wanneer

  • zondag 1 nov 2020
    van 20.15 u

Prijs

€ 11,00 (-26 jaar: 6 euro / // kortingstarief UiTPAS: 2,2 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
www.vaartwebshop.be

Info

Info ticketverkoop

De ticketverkoop start vrijdag 2 oktober 2020 om 9 uur.

Praktische informatie vind je op deze pagina.

De voorstelling

Het begon allemaal met deze mail:

“Ik ben Jonathan Michiels, 24, en geboren en getogen in Beerse. Binnenkort rond ik mijn acteeropleiding af aan LUCA School of Arts.
Mijn passie voor theater is ontstaan in GC 't Heilaar. Ik keek telkens wekenlang uit naar die zeldzame keren dat wij met de klas in een lange stoet te voet van Basisschool De Singel naar het GC trokken, om een heel nieuwe wereld te ontdekken: die van het toneel. Ook mijn moeder nam me geregeld mee naar 't Heilaar voor zo'n voorstelling, en ik vond het telkens heerlijk.

Nu ik mijn opleiding bijna afrond, is 't Heilaar voor mij de eerste plaats om aan te kloppen. Vandaar onderstaande vraag:

Wij zijn tgTG, een groep van vijf jonge theatermakers die studeerden aan LUCA School of Arts Drama.

Wij maakten ‘Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt in Leuven’.  We spelen deze scherpzinnige komedie van Magne van den Berg in vier fakbars. We gooien alles om, en maken er zonder veel gedoe onze speelplek van, waar uw publiek tijdens de voorstelling kan genieten van een drankje of een hapje.

We willen de kloof tussen spelers en publiek overbruggen. Mogen wij deze voorstelling in de foyer van GC ’t Heilaar komen spelen?”

En toen zeiden wij: “Tuurlijk, wat denk je van zondagavond 1 november?”. Afgesproken!

Praktisch

Praktische informatie vind je op deze pagina.

#coronaproof aanbod najaar 2020

Vaart organiseert dit najaar enkele voorstellingen in GC 't Heilaar. Coronaproof, dus dat wil zeggen: slechts beperkte capaciteit, mét het dragen van een mond-neusmasker en zonder bar voor- of na de voorstelling. Lees hier het volledige persbericht.

De voorstellingen worden ca. 1 maand op voorhand gecommuniceerd, vooral via onze e-nieuwsbrief of sociale media-kanalen @vaartbeerse.

Alle activiteiten