Bêtes de foire (8+ jaar)

Deze informatie is niet meer actueel!
De magische nostalgische sfeer van circus past wonderwel bij de sfeer van Kerstmis. Laat je dit jaar verrassen door het wonderlijke Bêtes de foire uit Frankrijk. ***OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht***

Wanneer

  • maandag 20 dec 2021
    van 20.15 u

Prijs

€ 20,00 (basis), 10 euro (-26 jaar), 4 euro (UiTPAS kortingstarief))

Waar

naam
Circustent op het Warandeplein
adres
2300 Turnhout

Info

In samenwerking met:

Vaart

De magische nostalgische sfeer van circus past wonderwel bij de sfeer van Kerstmis. Laat je dit jaar verrassen door het wonderlijke Bêtes de foire uit Frankrijk.

Elsa en Laurent wonen in een kleine tent. Zij knutselt, naait en houdt de boel recht. Hij speelt, jongleert en laat zich helemaal gaan. Hun hond ligt erbij en kijkt ernaar. Bêtes de foire neemt je mee naar een magische wereld, waarin de vreemdste voorwerpen tot leven komen. Oude circusacts krijgen een heel nieuw leven, en de muziekmachine duikt te pas en te onpas op. Een uur lang kijk je met grote ogen en een glimlach naar een doldwaze, magische fantasie.

“Bêtes de foire is zowel absurd als magisch… Een unieke beleving die je meezuigt in een nostalgisch universum.” - concertnews.be ****1/2
“Waanzinnig goed” - Telerama
“Er wordt veel gelachen en je wordt verliefd op de personages. Groots in al zijn kleinheid!” - Les 3 Coups

Coronamaatregelen

OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht.

Meer informatie lees je hier.

Heb je reeds tickets voor deze voorstelling, maar kan of wil je geen geldig Covid Safe Ticket voorleggen? Neem dan minstens 24 uur voor aanvang van de voorstelling contact op met de Vaart-balie om je tickets te annuleren: tel. 014 600 770 - vaart@beerse.be.

Alle activiteiten