Belpop Bonanza Tura special

Will Tura wordt 80 jaar. De heren van Belpop Bonanza eren de keizer van het lichte lied met een special. Met daarin: heel veel muziek, geweldige verhalen en facetten van de Vlaamse grootmeester die onderbelicht zijn gebleven. Met de goedkeurende stempel van… Will Tura himself. (Let op: Will Tura zelf komt niet naar Beerse. Dit is een vertelling over de grootmeester van het Vlaamse lied.)

Wanneer

  • zaterdag 9 jan 2021
    van 20.15 u

Prijs

€ 20,00 (-26 jaar: 15 euro / // kortingstarief UiTPAS: 4 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
www.vaartwebshop.be

Info

In samenwerking met:

Beerse Vol Leven

Info ticketverkoop

De ticketverkoop start vrijdag 2 oktober 2020 om 9 uur.

Praktische informatie vind je op deze pagina.

De voorstelling

Let op: Will Tura zelf komt niet naar Beerse. Dit is een vertelling over de grootmeester van het Vlaamse lied.

Will Tura wordt 80 jaar. De heren van Belpop Bonanza eren de keizer van het lichte lied met een special. Met daarin: heel veel muziek, geweldige verhalen en facetten van de Vlaamse grootmeester die onderbelicht zijn gebleven. Met de goedkeurende stempel van… Will Tura himself.

Tura wordt 80 in 2020. Dat schreeuwt om een retrospectieve. Waarvoor Jan Delvaux en Jimmy Dewit (a.k.a. DJ Bobby Ewing) van Belpop Bonanza graag tekenen. Zij zijn ondertussen al enkele jaren – en met stijgend succes – de terreinexperten op het vlak van Belgische popmuziek. Volgens Bart Peeters weet Jan Delvaux meer over Belpop dan Wikipedia, en volgens Will Tura weet Delvaux meer over Will Tura dan hijzelf. En Jimmy Dewit is al jaren de deskundige Belpop Bonanza-DJ.

Is alles dan ondertussen al niet gezegd en geschreven over Will Tura? Dan ken jij Delvaux en Dewit nog niet. Materiaal in overvloed dat het aansnijden verdient. Wat zijn de grootste hits van Tura in Frankrijk en Duitsland? Hoe klinkt hij in het Hongaars? Wie heeft meer dan 50 jaar in zijn orkest gespeeld, en waarom? En hoeveel liedjes heeft hij in stock voor Moederdag?

Throwback: Kijk naar het journaal van 2 maart 2016. Zo leer je de heren van Belpop Bonaza al een beetje kennen.

Ken je Will Tura nog niet? Dat kan niet. Onmogelijk.
Daarom hier één van de grappigste afleveringen van winteruur. 

Praktisch

Praktische informatie vind je op deze pagina.

#coronaproof aanbod najaar 2020

Vaart organiseert dit najaar enkele voorstellingen in GC 't Heilaar. Coronaproof, dus dat wil zeggen: slechts beperkte capaciteit, mét het dragen van een mond-neusmasker en zonder bar voor- of na de voorstelling. Lees hier het volledige persbericht.

De voorstellingen worden ca. 1 maand op voorhand gecommuniceerd, vooral via onze e-nieuwsbrief of sociale media-kanalen @vaartbeerse.

Alle activiteiten