Musicalkamp

Deze informatie is niet meer actueel!
De Verstrooide Leeuwenkoning: Er was eens een leeuwenkoning die altijd vergat om de juiste aankondigingen te doen. Hij verwarde altijd alles en alle dieren van het koninkrijk waren het zo beu dat ze besloten dat meneer Aap maar moest overnemen... Maar dan ging alles mis... De rivieren stroomden over, de wind waaide loeihard, alles was ontregeld... Hoe konden ze de rust weer herstellen? Zou de ...

Wanneer

  • van maandag 5 apr 2021 tot donderdag 8 apr 2021

Prijs

€ 125,00 (Basistarief: 125,00 €)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

website
http://www.milakampen.be

Info

De Verstrooide Leeuwenkoning:
Er was eens een leeuwenkoning die altijd vergat om de juiste aankondigingen te doen. Hij verwarde altijd alles en alle dieren van het koninkrijk waren het zo beu dat ze besloten dat meneer Aap maar moest overnemen... Maar dan ging alles mis... De rivieren stroomden over, de wind waaide loeihard, alles was ontregeld... Hoe konden ze de rust weer herstellen? Zou de verstrooide leeuwenkoning hen kunnen redden...?
Jungle Vloek:
Een familie besluit samen op safari te gaan. Onderweg wordt er nogal wat gekibbeld... Tot ze ontdekken dat ze volledig verdwaald zijn! Plotseling staan ze oog in oog met wilde dieren, de ene al wat aardiger dan de andere... Ze krijgen een opdracht van elk van deze magische dieren... De enige manier om hun weg terug te vinden is als ze al de gevaarlijke obstakels in de jungle overwinnen. Maar kunnen ze wel samenwerken als een familie...?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten

Organisatie

naam
Compagnie MiLa vzw
tel.
0486 22 78 57
website
e-mail