De Mannschaft - John & Jane

‘John & Jane’ gaat over verdwalen in een veel te grote wereld, over iemand zijn, of niet, over bang zijn van alles, of toch veel.

Wanneer

  • zaterdag 2 okt 2021
    van 20.15 u

Prijs

€ 13,00 (basis), 8 euro (-26 jaar), 2,6 euro (UiTPAS kortingstarief), 6,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

‘John & Jane’ gaat over verdwalen in een veel te grote wereld, over iemand zijn, of niet, over bang zijn van alles, of toch veel.

Jane (Lien Thys uit Beerse!) is een meisje van 15 jaar en ligt, zoals het cliché het voorschrijft, behoorlijk in de knoop met zichzelf. Elke ochtend als ze in de spiegel kijkt terwijl ze haar tanden poetst, stelt ze zichzelf de vraag ‘Wie ben ik?’. Door een bizar toeval, waar we hier niet over uitwijden, komt Jane in haar eigen hoofd terecht. Haar hoofd, waar tot haar grote verbazing iemand zit; John, die de machinerie in haar hoofd bedient.

‘John & Jane’ raakt de psyche aan van de mens, die met zijn beperkte kennis en met al zijn twijfels en angsten beslissingen probeert te maken in de hoop een gelukkig leven te kunnen leiden. Een thema dat in de puberteit een exponentiële dimensie krijgt, maar in ieder van ons speelt.

De Mannschaft heeft Turnhout als uitvalsbasis. Hun voorstellingen staan voor beeldend theater dat schuurt, met wat humor als glijmiddel voor de kommer en kwel. Maak hier alvast kennis met de makers:

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar.

Alle activiteiten