Jelle Cleymans, Joost Van Hyfte en Christophe Vandegoor - Knechten van de koers

Wat is de belangrijkste bijzaak in het leven? Koers natuurlijk! Koers is heilig in Vlaanderen. Net als voetbal, frieten en Manneken Pis. Koers is lijden en afzien, door weer en wind, op kasseistroken in de Vlaamse Ardennen of onder een brandende zon op de flanken van een Alpencol.

Wanneer

  • vrijdag 22 okt 2021
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (basis), 13 euro (-26 jaar), 3,6 euro (UiTPAS kortingstarief), 9 euro (EDC )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Beerse Cycling en Sportraad Beerse

Wat is de belangrijkste bijzaak in het leven? Koers natuurlijk!

Koers is heilig in Vlaanderen. Net als voetbal, frieten en Manneken Pis. Koers is lijden en afzien, door weer en wind, op kasseistroken in de Vlaamse Ardennen of onder een brandende zon op de flanken van een Alpencol.

Maar wat maakt wielrennen nu zo mooi en aantrekkelijk?
Dat zijn de verhalen! Verhalen vol heroïek over de heldenmoed van renners, de prachtige overwinningen en de onwaarschijnlijke tegenslagen.

In ‘Knechten van de koers’ bekijken Jelle Cleymans, Joost Van Hyfte  en Christophe Vandegoor het wielrennen door hun eigen bril.
Vandegoor (commentator) als verteller, Cleymans (acteur en zanger) als wielerliefhebber en Van Hyfte (stand-upcomedian) als een moderne hofnar.

Het resultaat is een cocktail van hilarische anekdotes, onverwachte opdrachten en nostalgische verhalen. Nu eens op de hoge snelheid van een massasprint, dan weer trager en op souplesse als een gevleugeld klimmer.

Drie topmuzikanten, Jo Mahieu, Dirk Van der Linden en Yves Baibay sleuren je live mee op zoek naar momenten van ontroering, zowel in de koers als in de muziek.
Alsof je zelf in het peloton zit.

Geniet hier alvast van de trailer:

Alle activiteiten