Nicholas Arnst - In alle eerlijkheid

Ze staan in ons geheugen gegrift; de spontane reacties op de straffe en schijnbaar onverklaarbare stunts die Nicholas in februari 2018 in Beerse uit zijn mouwen toverde. Onze foyer was achteraf te klein om alle verklaringen en hypotheses te stapelen. Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt', komt Nicholas terug naar Beerse (2 keer zelfs!) met de volledig nieuwe voorstelling ‘In alle eerlijkheid’.

Wanneer

  • vrijdag 12 nov 2021
    van 20.15 u
  • zaterdag 13 nov 2021
    van 20.15 u

Prijs

€ 19,00 (basis), 14 euro (-26 jaar), 3,8 euro (UiTPAS kortingstarief), 9,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Volley Beerse en wijkvereniging Stekelbaarsstraat

Ze staan in ons geheugen gegrift; de spontane reacties op de straffe en schijnbaar onverklaarbare stunts die Nicholas in februari 2018 in Beerse uit zijn mouwen toverde. Onze foyer was achteraf te klein om alle verklaringen en hypotheses te stapelen.

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt', komt Nicholas terug naar Beerse (2 keer zelfs!) met de volledig nieuwe voorstelling ‘In alle eerlijkheid’.

‘In alle eerlijkheid’ is een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvan je overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kán bestaan.

Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Nog niet overtuigd? Bekijk de trailer van deze show en doe daarna je mond terug dicht 😉:

Alle activiteiten