Studio Orka - Pied de Poule (13+ jaar) - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Hoe een schoonheidsideaal zot veel zeer kan doen. Een kleermakerszaak. Hier verkiest men handwerk boven bandwerk. Af en toe komt er een mens aankloppen. Voor een retouche of een verloren knoop. Of voor ‘iets op maat, of dat gaat’? Binnen een wereld vol gladgestreken en rimpelloze schoonheid toont Studio Orka hoe voor sommige mensen geen enkel pak wil passen. ***OPGELET: voor deze activiteit heb je een Covid Safe Ticket nodig***

Wanneer

  • zaterdag 20 nov 2021
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 15,00 (basis), 10 euro (-26 jaar), 3 euro (UiTPAS kortingstarief)

Waar

naam
locatie nog te bepalen
adres
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Vaart

Hoe een schoonheidsideaal zot veel zeer kan doen.

Een kleermakerszaak. Hier verkiest men handwerk boven bandwerk. Af en toe komt er een mens aankloppen. Voor een retouche of een verloren knoop. Of voor ‘iets op maat, of dat gaat’?

Binnen een wereld vol gladgestreken en rimpelloze schoonheid toont Studio Orka hoe voor sommige mensen geen enkel pak wil passen.

Een verhaal over hoe een schijnbaar perfecte buitenkant schuurt met een ongelukkige binnenkant.

“warm, diepmenselijk theater dat luidop wil dromen” - **** De Standaard

Studio Orka is sinds 2004 dé leverancier van het beste Vlaamse locatietheater voor kinderen, volwassenen, en nu ook voor jongeren.

Coronamaatregelen

Opgelet! Voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig.

Heb je reeds tickets voor deze voorstelling, maar kan of wil je geen geldig Covid Safe Ticket voorleggen? Neem dan minstens 24 uur voor aanvang van de voorstelling contact op met de Vaart-balie om je tickets te annuleren: tel. 014 600 770 - vaart@beerse.be.

Alle activiteiten