Beeldsmederij de Maan - Pjotr en de Wolfski (3+ jaar)

Deze informatie is niet meer actueel!
De klassieker ‘Peter en de Wolf’ wordt grappig verteld door Bruno Vanden Broecke en verbeeld met handpoppen van meester figurenmaker Paul Contryn, op muziek van Sergej Prokofiev. ***OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht***

Wanneer

  • zondag 21 nov 2021
    van 14.00 u

Prijs

€ 12,00 (basis), 10 euro (-26 jaar), 2,4 euro (UiTPAS kortingstarief), 6 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

De klassieker ‘Peter en de Wolf’ wordt grappig verteld door Bruno Vanden Broecke en verbeeld met handpoppen van meester figurenmaker Paul Contryn, op muziek van Sergej Prokofiev.

Je kent het verhaal van ‘Peter en de wolf’ wel: Peter vertrekt zonder toestemming van zijn grootvader op avontuur. Hij ontmoet er een vogel, een eend, een kat. En even later krijgt een wolf Peter en de smakelijke diertjes in de gaten.

Het hele verhaal speelt zich af rond en in een kleurrijke boom. Vertaald in het kleuterski. Spannend, dramatisch en humoresk. Een prachtige en warme familievoorstelling. Neem hier alvast een voorproefje. Waarschuwing: De rest van de dag fluit je het bekende wijsje!

"Het blijft ontroerend, hoe poppenspeler Paul Contryn zich in deze kleutervoorstelling overgeeft aan de wil van zijn eigen creaturen. Bruno Vanden Broecke leende zijn vertelstem aan deze klassieke Prokofiev-bewerking, waarin alles trefzeker is: tekst, regie en muziek." - De Morgen

Er gaat natuurlijk niets boven een magische en spannende theatervoorstelling. Maar deze animatiefilm uit 2006 is ook niet te versmaden.

Coronamaatregelen

OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht.

Meer informatie lees je hier.

Heb je reeds tickets voor deze voorstelling, maar kan of wil je geen geldig Covid Safe Ticket voorleggen? Neem dan minstens 24 uur voor aanvang van de voorstelling contact op met de Vaart-balie om je tickets te annuleren: tel. 014 600 770 - vaart@beerse.be.

Alle activiteiten