LAATSTE TICKETS - Bart Van Loo - De Bourgondiërs

Deze informatie is niet meer actueel!
Ons spannende oerverhaal. Meer dan 150.000 verkochte exemplaren, lyrische recensies en één van de best beluisterde podcasts uit de Lage Landen. Het is een understatement om te zeggen dat Bart Van Loo met ‘De Bourgondiërs’ een ongeziene voltreffer bij elkaar pende. Om zijn zegetocht in stijl af te sluiten bewerkte meesterverteller Van Loo zijn/ons oerverhaal tot een uniek stuk verteltheater. ***OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht***

Wanneer

  • vrijdag 26 nov 2021
    van 20.15 u

Prijs

€ 17,00 (basis-; 12 euro (-26 jaar), 3,4 euro (UiTPAS kortingstarief), 8,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Davidsfonds Beerse

Ons spannende oerverhaal.

Meer dan 150.000 verkochte exemplaren, lyrische recensies en één van de best beluisterde podcasts uit de Lage Landen. Het is een understatement om te zeggen dat Bart Van Loo met ‘De Bourgondiërs’ een ongeziene voltreffer bij elkaar pende.

Om zijn zegetocht in stijl af te sluiten bewerkte meesterverteller Van Loo zijn/ons oerverhaal tot een uniek stuk verteltheater.

Waar komen wij Vlamingen/Nederlanden vandaan? Om die vraag te beantwoorden doorkruist Bart Van Loo de middeleeuwen. Hij neemt ons op sleeptouw langs brandstapels en banketten, de pest en riddertoernooien, Jeanne d’Arc en Filips de Goede. Een historische rollercoaster die eindigt bij het ontstaan van de Lage Landen.

Denk aan veldslagen à la Game of Thrones. Denk aan de prentenboeken van ’s Lands Glorie. Denk ook aan de geschiedenislessen van je allerbeste leerkracht. Humor en spanning. Anekdotiek en inzichten.

Maak je klaar voor een wervelende brok cultuurgeschiedenis.

Van Loo strooit met etymologische weetjes, en verbindt historische materie moeiteloos met Silicon Valley en Robocop. Een geweldige verteller die boeit van de eerste tot de laatste seconde. Een ode aan de kracht van het woord. ” – NRC

Als Bart Van Loo spreekt, dan zwijgt de rest.

Coronamaatregelen

OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht.

Meer informatie lees je hier.

Heb je reeds tickets voor deze voorstelling, maar kan of wil je geen geldig Covid Safe Ticket voorleggen? Neem dan minstens 24 uur voor aanvang van de voorstelling contact op met de Vaart-balie om je tickets te annuleren: tel. 014 600 770 - vaart@beerse.be.

Alle activiteiten