UITVERKOCHT De Bonanzas - A 1960's Christmas

Deze informatie is niet meer actueel!
In de sixties liepen de kerken op kerstavond nog vol voor de middernachtmis. Het overvloedige engelenhaar sierde de kerstbomen en de familie von Trapp werd plots wereldberoemd op het grote scherm. Het is geen geheim dat De Bonanzas wel houden van een stevige portie sfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een delicieus muzikaal kerstmenu voor jou wilden samenstellen. ***OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht***

Wanneer

  • vrijdag 17 dec 2021
    van 20.15 u

Prijs

€ 17,00 (basis), 12 euro (-26 jaar), 3,4 euro (UiTPAS kortingstarief), 8,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In de sixties liepen de kerken op kerstavond nog vol voor de middernachtmis. Het overvloedige engelenhaar sierde de kerstbomen en de familie von Trapp werd plots wereldberoemd op het grote scherm. Het is geen geheim dat De Bonanzas wel houden van een stevige portie sfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een delicieus muzikaal kerstmenu voor jou wilden samenstellen.

De Bonanzas ruilen de aspergesoep met bladgoud voor ingetogen nummers van The Beatles en The Rolling Stones. De gevulde kalkoen met groentekrans en verse kroketjes schuiven ze dan weer aan de kant voor enkele onvervalste kerstklassiekers.

Uiteraard overgieten de retrochefs dit alles met een stevige sixtiessaus. Van Nat King Cole tot Bing Crosby, maar evenzeer van The Beach Boys tot Paul Anka

De Bonanzas zoals je ze nog maar zelden zag: ingetogen en intiem.

Een kerstconcert waar je nu al van begint te watertanden.

OPGELET! LOCATIEWIJZIGING
De voorstelling gaat door in GC 't Heilaar.

Coronamaatregelen

OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht.

Meer informatie lees je hier.

Heb je reeds tickets voor deze voorstelling, maar kan of wil je geen geldig Covid Safe Ticket voorleggen? Neem dan minstens 24 uur voor aanvang van de voorstelling contact op met de Vaart-balie om je tickets te annuleren: tel. 014 600 770 - vaart@beerse.be.

Alle activiteiten