Comedy Kempen met Vincent Voeten, Jade Mintjens, Jeroen Verdick, Peter Hens en Jasper Posson

De Kempen bulkt van het comedytalent en dat bewijst deze eerste editie van ‘Comedy Kempen’. We starten stevig met Vincent Voeten uit Beerse. Hij staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Zijn stijl? Zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

Wanneer

  • zaterdag 19 feb 2022
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (basis), 10 euro (-26 jaar), 3 euro (UiTPAS kortingstarief), 7,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

speelplein Don Bosco

De Kempen bulkt van het comedytalent en dat bewijst deze eerste editie van ‘Comedy Kempen’.

We starten stevig met Vincent Voeten uit Beerse. Hij staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Zijn stijl? Zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

Even wat rustiger met Jade Mintjens uit Vosselaar. Ze is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Ze brengt haar glimlach en gitaar mee op het podium en ze zorgt voor een lach en een traan.

Jeroen Verdick uit Turnhout is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Ontdek de manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering omzet in steengoede grappen.

Peter Hens is een goedlachse kerel uit Herenthout. Hij speelt vrolijke liedjes, afgewisseld met geslepen moppen en leuke verhaaltjes. Gevat, joviaal, met een vleugje absurdisme! BAM!

En dan hebben we nog de MC Jasper Posson, een Antwerpenaar die jaren in Brecht heeft gewerkt. Hij leidt de avond in goede banen met zijn eigen batterij geweldige grappen.

Maak hier alvast kennis met Beersenaar Vincent Voeten:

Alle activiteiten