Opening Transfo 2340

Transfo 2340 is meer een belevingscentrum dan een museum. Bezoekers ontdekken er de geschiedenis van Beerse en Vlimmeren op een interactieve manier en kunnen nadien zelf op ontdekking in onze gemeente. De coronapandemie stuurde meermaals onze planning in de war, maar eindelijk is het bijna zover: op zondag 17 oktober opent Transfo 2340 de deuren voor het publiek.

Wanneer

  • zondag 17 okt 2021
    van 14.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Heemkundige Kring De Vlierbes

Opening Transfo 2340

Ben jij benieuwd naar wat van Beerse en Vlimmeren de gemeente maakt die ze is? Kom dan op zondag 17 oktober tussen 14 en 18 uur op ontdekking in Transfo 2340.

Je kan er de interactieve collectie bezoeken en meteen te voet of per fiets op ontdekking in onze gemeente via een van de drie vernieuwde routes die we die dag lanceren.

Je vindt Transfo 2340 links naast GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 - 2340 Beerse.

Welk voorwerp met verhaal moet zeker een plaats krijgen in Transfo 2340?

Een van de thema’s die in Transfo 2340 aan bod komen, is het rijke verenigingsleven van onze gemeente. Onze nu nog lege toonkast willen we vullen met voorwerpen met een verhaal, zoals een oud uniform, een vlag, beker, affiche, … van verenigingen uit Beerse en Vlimmeren.

Omdat de ruimte beperkt is, moeten we kiezen welke voorwerpen en verhalen we uitlichten. Help jij mee?

Verenigingen kunnen nog tot zaterdag 25 september hun gekozen voorwerp nomineren via www.samenbuitengewoonbeerse.be.

En daarna is het aan jou! Ontdek tussen zondag 26 september en zondag 10 oktober op www.samenbuitengewoonbeerse.be welke bijzondere voorwerpen onze verenigingen van hun zolder haalden. Vervolgens kan je jouw stem uitbrengen op het voorwerp dat volgens jou een plaats verdient in de toonkast van Transfo 2340.

Alle activiteiten