Griezeltellen

Deze informatie is niet meer actueel!
Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen organiseren elk jaar een Grote Griezeltelling om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen.

Wanneer

  • van zaterdag 23 okt 2021 tot zondag 7 nov 2021

Waar

naam
Beerse
adres
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Sport Beerse

Wij rekenen ook dit jaar op jullie hulp om alle griezels in jouw gemeente in kaart te brengen. Ga op pad met onze Griezeltelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt.

Dat kunnen griezels zijn in iemand tuin of aan iemands huis maar ook de ingekleurde Griezeltekening die mee op onze folder staat en aan het raam of de deur van iemands huis hangt.

Ga je op een georganiseerde Halloweenactiviteit? Vergeet dan ook zeker niet je Griezelkaart en tel maar hoeveel Griezels je op je pad tegenkomt.

Doen jullie mee aan onze tweede Grote Griezeltelling, van 23 oktober t.e.m. 7 november?

Hoe werkt het?

Hang een Griezel-kleurplaat voor je venster of versier je huis of (voor)tuin met Halloween-versiering.
  • Download hier de kleurplaat van de heks
  • Download hier de kleurplaat van de pompoen
  • Download hier de kleurplaat van het skelet
  • Download hier de kleurplaat van de spin
  • Download hier de kleurplaat van de vampier
Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt.

Download hier jouw Griezelkaart en win een leuke prijs! 

  • De kleurplaat kan je inkleuren en aan je deur of venster hangen. We beschikken over verschillende Halloween-kleurplaten.
  • Andere gezinnen kunnen deze kleurkaarten zoeken tijdens hun wandeling. Je kan ook andere Halloween-versiering ophangen aan je huis of zelf een Halloween-knutselwerkje knutselen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een Halloween-pompoen, plezier gegarandeerd! 
  • Met de Griezelkaart ga je op pad. Op de telkaart kan je het aantal Griezels in jouw buurt noteren. Ga je op een georganiseerde Halloweenactiviteit? Vergeet dan ook zeker niet jouw Griezelkaart mee te nemen en het aantal Griezels te tellen. 

Doe mee en win!

Post een leuke foto van je Griezelwandeling op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen en tag @gezinssportvlaanderen of stuur een foto naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be

Uit alle inzendingen kiezen we 10 winnaars die een sportpakket t.w.v. 100 euro winnen.

De eerste Grote Griezeltelling was een groot succes!

Er werden duizenden Griezels geteld en meer dan 150.000 kleurplaten gekleurd. We ontvingen meer dan 800 foto's van families die gingen Griezeltellen en kwamen zelfs in het VTM Nieuws en Karrewiet-journaal!

Alle activiteiten