tgTG - Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt

Deze informatie is niet meer actueel!
Ben en Louise vonden na hun scheiding allebei een nieuwe partner. De twee koppels komen nu samen om het tijdens een gezellig etentje te hebben over wie eigenlijk de caravan krijgt. tgTG is een groep van vijf jonge theatermakers die studeren of afgestudeerd zijn aan 'LUCA School of Arts' in Leuven. Eén van de spelers is Jonathan Michiels, 24 jaar, en geboren en getogen in Beerse. ***OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht***

Wanneer

  • zaterdag 4 dec 2021
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 11,00 (basis), 6 euro (-26 jaar), 2,2 euro (UiTPAS kortingstarief), 5,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

Het begon allemaal met deze mail in het voorjaar van 2020:

“Ik ben Jonathan Michiels, 24, en geboren en getogen in Beerse. Binnenkort rond ik mijn acteeropleiding af aan LUCA School of Arts.
Mijn passie voor theater is ontstaan in GC 't Heilaar. Ik keek telkens wekenlang uit naar die zeldzame keren dat wij met de klas in een lange stoet te voet van Basisschool De Singel naar het GC trokken, om een heel nieuwe wereld te ontdekken: die van het toneel. Ook mijn moeder nam me geregeld mee naar 't Heilaar voor zo'n voorstelling, en ik vond het telkens heerlijk.

Nu ik mijn opleiding bijna afrond, is 't Heilaar voor mij de eerste plaats om aan te kloppen. Vandaar onderstaande vraag:

Wij zijn tgTG, een groep van vijf jonge theatermakers die studeerden aan LUCA School of Arts Drama.

Wij maakten ‘Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt’, een scherpzinnige komedie van Magne van den Berg waarbij het publiek tijdens de voorstelling kan genieten van een drankje of een hapje.

We willen de kloof tussen spelers en publiek overbruggen. Mogen wij deze voorstelling in de foyer van GC ’t Heilaar komen spelen?”

En toen zeiden wij: “Tuurlijk, wat denk je van zondagavond 1 november 2020?” Aha, Corona. “Wat denk je van zaterdag 4 december 2021? Afgesproken!”

Coronamaatregelen

OPGELET: voor deze activiteit is een Covid Safe Ticket + mondmasker verplicht.

Meer informatie lees je hier.

Heb je reeds tickets voor deze voorstelling, maar kan of wil je geen geldig Covid Safe Ticket voorleggen? Neem dan minstens 24 uur voor aanvang van de voorstelling contact op met de Vaart-balie om je tickets te annuleren: tel. 014 600 770 - vaart@beerse.be.

Alle activiteiten