VERPLAATST Comedy Kempen met Vincent Voeten, Jade Mintjens, Jeroen Verdick, Jan Linssen en Jasper Posson

De Kempen bulkt van het comedytalent en dat bewijst deze eerste editie van ‘Comedy Kempen’. We starten stevig met Vincent Voeten uit Beerse. Hij staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Zijn stijl? Zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling. Vorige datum: 19/02/22

Wanneer

  • vrijdag 22 apr 2022
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (basis), 10 euro (-26 jaar), 3 euro (UiTPAS kortingstarief), 7,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

speelplein Don Bosco

De Kempen bulkt van het comedytalent en dat bewijst deze eerste editie van ‘Comedy Kempen’.

We starten stevig met Vincent Voeten uit Beerse. Hij staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Zijn stijl? Zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

Even wat rustiger met Jade Mintjens uit Vosselaar. Ze is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Ze brengt haar glimlach en gitaar mee op het podium en ze zorgt voor een lach en een traan.

Jeroen Verdick uit Turnhout is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Ontdek de manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering omzet in steengoede grappen.

Het kan zijn dat je nog nooit van Jan Linssen hebt gehoord, maar de kans dat je ooit om één van zijn grappen hebt moeten lachen is best groot. Tussen zijn eigen optredens door schrijft Jan ook teksten voor andere comedians, De Rechtvaardige Rechters (Radio 2) en verschillende tv-programma’s. Oh ja, als rasechte Limburger is Jan een ietswat vreemde eend in de Kempense bijt, maar je zal er niet minder om lachen vanavond.

En dan hebben we nog de MC Jasper Posson, een Antwerpenaar die jaren in Brecht heeft gewerkt. Hij leidt de avond in goede banen met zijn eigen batterij geweldige grappen.

Maak hier alvast kennis met Beersenaar Vincent Voeten:

Alle activiteiten