Poëzieweek in de bib

Deze informatie is niet meer actueel!
Poëzieweek Onze oproep om een tekst te schrijven, geïnspireerd door de natuur, kreeg gehoor. We nodigen je dan ook graag uit om de dichtkunst van onze dorpsgenoten te komen bewonderen in de bib . Van 27 januari tot 2 februari stellen we daar de geselecteerde teksten tentoon. De creatieve inzenders bezorgden ons ook een natuurfoto, passend bij de tekst. Spring dus zeker eens binnen in d...

Wanneer

  • donderdag 27 jan 2022
    van 00.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek Beerse
adres
Heilaar 6
2340 Beerse

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

Poëzieweek

Onze oproep om een tekst te schrijven, geïnspireerd door de natuur, kreeg gehoor. We nodigen je dan ook graag uit om de dichtkunst van onze dorpsgenoten te komen bewonderen in de bib . Van 27 januari tot 2 februari stellen we daar de geselecteerde teksten tentoon. De creatieve inzenders bezorgden ons ook een natuurfoto, passend bij de tekst. Spring dus zeker eens binnen in de bibliotheek tijdens de openingsuren.


Ook op de sociale mediakanalen van VAART geven we tijdens de poëzieweek aandacht aan de geselecteerde gedichten en foto's.

Op zaterdag 29 januari ben je welkom om te komen luisteren naar de gedichten, die zullen worden voorgedragen. De geselecteerde inzenders worden beloond met een poëtisch geschenk. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen bieden we je graag een drankje aan. Iedereen welkom van 10.30 tot 11.30 u.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Vaart Beerse
tel.
014 600 770
website
e-mail