Turbozwemmen Pasen week 1

Deze informatie is niet meer actueel!

Wanneer

  • van maandag 3 apr 2023 tot vrijdag 7 apr 2023

Waar

naam
Sportcentrum Beerse
adres
Rerum Novarumlaan 31
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 61 47 24
e-mail
sport@beerse.be
website
https://webshopbeersesport.recreatex.be/

Info

In samenwerking met:

Sport Beerse

Leren zwemmen?

Wie nog niet kan zwemmen en de minimumleeftijd van 4 jaar heeft bereikt, kan starten in het zwemtraject. Dit traject omvat 4 fases en een einddiploma. De volledige structuur vind je hier. Ook kinderen die nog geen diploma 50m hebben behaald, kunnen hier terecht.

Informatie- en testmoment

Voor aanvang van de zwemlessen wordt een informatie- en testmoment voorzien voor alle nieuwe deelnemers. Tijdens dit moment krijg je alle informatie over de werking van onze
zwemschool en maken jij en je kind kennis met ons zwembad en onze lesgevers. Je zoon/dochter kan dan ook ineens laten zien wat het al kan en wat nog moeilijk is, zodat we hem/haar ineens op het juiste niveau kunnen indelen.

Het informatie- en testmoment voor de paasvakantie zal doorgaan op zondag 26 maart in de namiddag. Voor de zomervakantie verwachten we alle nieuwe deelnemers op zaterdag 24 juni in de voormiddag. Het exacte tijdstip wordt na inschrijving gecommuniceerd.

Kinderen die momenteel les volgen in onze zwemschool of in de 6 maanden voor aanvang van de turbozwemlessen hier les gevolgd hebben, hoeven niet deel te nemen aan dit informatie- en testmoment.

Vervolmakingscursus voor zwemmers?

Kan je kind al zwemmen, maar mist het nog wat handigheid en vaardigheid in het water? Tijdens deze dagen dompelen we je kind onder in een vat vol levensbelangrijke vaardigheden! Zwemmen met kledij, je plan leren trekken in een druk zwembad of je vriendje in nood leren redden. Het komt allemaal aan bod! Ook voor de meer gevorderde zwemmer bieden wij een variatie aan zwemtechnieken (schoolslag, crawl of rugcrawl, survival of reddend zwemmen). We zetten het allemaal op het programma.

Uurschema?

16.30 - 17.15 uur zwemtraject
17.20 - 18.05 uur zwemtraject
18.10 - 18.55 uur  zwemtraject

Prijs?

  • 40 euro voor inwoners van Beerse/Malle (1 week/5 lessen)
  • 55 euro voor buitendorpse deelnemers (1 week/5 lessen)

Inschrijven?

Inwoners Beerse/Malle en buitendorpse deelnemers kunnen inschrijven vanaf donderdag 2 februari om 19.30 uur.

Alle activiteiten