Uitvoering Messe Brève Ch. Gounod en andere mooie liederen tijdens de Misviering.

Deze informatie is niet meer actueel!
Gemengd koor Egidius Beerse Wij zijn een energiek en enthousiast gemengd koor, voor iedereen met een gezonde mix voor kwaliteit en plezier, want ' samen zingen….daar word je blij van'. Wij zijn een dynamisch koor met een gevarieerd repertoire: klassieke muziek, kerkmuziek, musical, pop, tango, opera, wereldmuziek…….van Mozart tot de Beatles en terug. Na twee jaar Corona pandemie, zijn w...

Wanneer

  • zaterdag 4 jun 2022
    van 18.00 u tot 20.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
kerk Den Hout
adres
Schransdriesstraat 51/1
2340 Beerse

Info

Gemengd koor Egidius Beerse
Wij zijn een energiek en enthousiast gemengd koor, voor iedereen met een gezonde mix voor kwaliteit en plezier, want ' samen zingen….daar word je blij van'.
Wij zijn een dynamisch koor met een gevarieerd repertoire: klassieke muziek, kerkmuziek, musical, pop, tango, opera, wereldmuziek…….van Mozart tot de Beatles en terug.
Na twee jaar Corona pandemie, zijn wij heel blij om terug te mogen zingen.
Op zaterdag 4 juni 2022 luisteren wij de misviering van 18u op in de kerk van O.L.V. van altijddurende bijstand, op Den Hout, in Beerse.
De Messe Brève van Charles Gounod wordt door ons koor uitgevoerd o.l.v. dirigent Joost Van Der Wulp. Met nog andere mooie liederen zal deze misviering een prachtige muzikale beleving worden.
Wij nodigen iedereen uit om mee te komen genieten van deze innemende muzikale opluistering.
Alle activiteiten