Frank Mercelis - Talk To Me In French

Deze informatie is niet meer actueel!
Een Amerikaanse vrouw krijgt van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zal de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. 's Avonds fluistert hij als een ware 'Jean-Jacques' lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder : hun huwelijk is gered. Ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) laat zich inspire...

Wanneer

  • zaterdag 1 apr 2023
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 16,00

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be

Info

Een Amerikaanse vrouw krijgt van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zal de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. 's Avonds fluistert hij als een ware 'Jean-Jacques' lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder : hun huwelijk is gered.

Ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) laat zich inspireren door dit advies. Hij neemt de sensualiteit en het ritme van de Franse taal mee in de voorstelling 'Talk To Me In French'; een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvertelling.

Samen met pianist Antoon Offeciers brengt hij deze keer niet alleen Franse chansons, maar vooral eigen Nederlandstalige songs, bewerkingen van bestaande nummers en pijnlijke verhalen over seksuele escapades en de stemmen in zijn hoofd. Olga, het mooiste meisje van de EHBO-cursus is erbij. En ook Marilou, de buurvrouw uit zijn geboortedorp. En Grace Jones natuurlijk.

Alle activiteiten