Christophe Stienlet & Mystery Guest - Binneuh! (14+)

Christophe Stienlet is naast acteur, foute vriend, impro speler en publieksopwarmer ook de exclusieve stadionomroeper van de Rode Duivels & Red Flames. Als lid van de entourage is hij dé uitgelezen gids om je mee te nemen achter de schermen van onze nationale voetbalhelden. Verwacht je aan backstage info, grappige en interessante situaties, anekdotes, overwinningen en ontgoochelingen. ...

Wanneer

  • vrijdag 17 feb 2023
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 15,00 (basis), 10 euro (-26), 3 euro (UiTPAS), 7,5 euro (EDC)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Info

In samenwerking met:

Sportraad Beerse

Christophe Stienlet is naast acteur, foute vriend, impro speler en publieksopwarmer ook de exclusieve stadionomroeper van de Rode Duivels & Red Flames. Als lid van de entourage is hij dé uitgelezen gids om je mee te nemen achter de schermen van onze nationale voetbalhelden.

Verwacht je aan backstage info, grappige en interessante situaties, anekdotes, overwinningen en ontgoochelingen.

Is Courtois echt dé grootste? Hoe sexy is Wullaert? Wie is nu écht de beste: De Bruyne of Hazard? Hoe luid kan Serneels roepen naar zijn Flames? Is Henry nu al Belg? Lukaku – hoe sterk kan een mens zijn? Is Paul Van Himst dé grootste der Duivels? Die technische staff – wie, wat, waarom? De omroeper – hoe luider hoe beter?

Met een knipoog en een glimlach, en bijgestaan door een mystery guest, volg je Christophe langs de nationale voetbalgeschiedenis van België.

Voetbalfanaat of niet? Binneuh! is een heerlijk humoristische voorstelling voor iedereen.

Alle activiteiten