LAATSTE TICKETS Amelie Albrecht - Zwaar leven

Deze informatie is niet meer actueel!
Over het leven van Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière. Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar gro...

Wanneer

  • zaterdag 1 okt 2022
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 19,00 (-26 - 14,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 3,8 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 600 770

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be
website
http://www.vaartbeerse.be

Info

Over het leven van Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.
Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo's Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.
Amelie's comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m'en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.
Alle activiteiten