Lieve Blanquaert - Let’s talk about sex

Deze informatie is niet meer actueel!
Lieve reist opnieuw de wereld rond op zoek naar pakkende, verrassende verhalen en leefwerelden, met als onderwerp: seks... in de breedste zin van het woord. Een thema dat Lieve nauw aan het hart ligt. Het gaat niet zozeer over 'de daad' maar veel meer over onze seksuele moraal, de positie van man en vrouw, het belang van trouw, subculturen en geaardheden, seks als machtsmiddel, gender is...

Wanneer

  • donderdag 13 okt 2022
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 15,00 (-26 - 10,00 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 600 770

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be
website
http://www.vaartbeerse.be

Info

Lieve reist opnieuw de wereld rond op zoek naar pakkende, verrassende verhalen en leefwerelden, met als onderwerp: seks... in de breedste zin van het woord. Een thema dat Lieve nauw aan het hart ligt. Het gaat niet zozeer over 'de daad' maar veel meer over onze seksuele moraal, de positie van man en vrouw, het belang van trouw, subculturen en geaardheden, seks als machtsmiddel, gender issues, seksuele opvoeding, evoluties, revoluties en rages, schoonheid, taboes, onthouding, seks als commercieel product, het belang van seksgerelateerde zaken in een cultuur of samenlevingsmodel.

Ons leven is doordrenkt van seksualiteit, van jongs af aan tot op een gezegende leeftijd. Het is een onderwerp dat iedereen een heel leven lang bezighoudt, overal ter wereld. Seksualiteit is actueel en relevant. Nu meer dan ooit. Het is een thematiek die leeft en beweegt, en dat is steevast inspiratie voor een sterke gedocumenteerde vertelling.
Alle activiteiten