Clara Cleymans, Mauro Pawlowski en Jan de Smet - (De Bruyne ’t wordt tijd voor een) Prachtig nieuw lied

Kris De Bruyne (1950-2021) was - en is nog steeds - de meest spectaculaire (in de vele betekenissen van het woord) zanger/liedjesschrijver van zijn generatie. Zijn turbulente persoonlijkheid vertaalde zich muzikaal in een ongezien eerlijk en tegelijk rauw en gevoelig repertorium. Die eclectische liederenschat krijgt, 2 jaar na Kris' jammerlijk overlijden, een gloednieuwe lezing door ee...

Wanneer

  • donderdag 20 apr 2023
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 26,00 (-26 - 21,00 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be
website
http://www.vaartbeerse.be

Info

In samenwerking met:

Beerse Vol Leven

Kris De Bruyne (1950-2021) was - en is nog steeds - de meest spectaculaire (in de vele betekenissen van het woord) zanger/liedjesschrijver van zijn generatie. Zijn turbulente persoonlijkheid vertaalde zich muzikaal in een ongezien eerlijk en tegelijk rauw en gevoelig repertorium.

Die eclectische liederenschat krijgt, 2 jaar na Kris' jammerlijk overlijden, een gloednieuwe lezing door een generatie- en genre overschrijdend trio met Clara Cleymans, Mauro Pawlowski en Jan de Smet dat muzikaal geruggesteund wordt door topmuzikanten Stoy Stoffelen, Firmin Michiels, Jo Mahieu, Guido Op de Beeck en Dominique Vantomme.

Herontdek Kris De Bruynes unieke stem in het Nederlandstalige muzieklandschap via dit mooie muzikale en liefdevolle eerbetoon.

Ter info:
Zijn eerste elpee uit 1973 wordt nu algemeen beschouwd als de allereerste 'Vlaamse' rockplaat. Nochtans werd die plaat toen na 4 weken door de platenfirma uit de handel gehaald en vernietigd. Eerherstel dringt zich dus op!
Alle activiteiten
foto: Clara Cleymans, Mauro Pawlowski en Jan De Smet (Charlie De Keersmaecker) foto: Clara Cleymans, Mauro Pawlowski en Jan De Smet

Organisatie

naam
Vaart
tel.
014 600 770
website
e-mail