Grasland - Jeugdtheater Kip met Kop

Deze informatie is niet meer actueel!
Doorheen sprookjesachtige illustraties en bewegende animatiebeelden, volg je acteur Wim Van de Velde mee naar Grasland, een wereld vol lieve krioelende beestjes en verhalen. Tussen vrolijk fladderende vlinders en kleurrijke bloemen, maak je kennis met een schuchtere schildpad, een slijmerig slakje, een olijke olifant en vooral een heel lief lieveheersbeestje. Loer in het koffertje van ...

Wanneer

  • zondag 20 nov 2022
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 10,00 (-26 - 5,00 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 600 770

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be
website
http://www.vaartbeerse.be

Info

Doorheen sprookjesachtige illustraties en bewegende animatiebeelden, volg je acteur Wim Van de Velde mee naar Grasland, een wereld vol lieve krioelende beestjes en verhalen.

Tussen vrolijk fladderende vlinders en kleurrijke bloemen, maak je kennis met een schuchtere schildpad, een slijmerig slakje, een olijke olifant en vooral een heel lief lieveheersbeestje.

Loer in het koffertje van de schildpad, kietel de slak tot ze giert van het lachen en schuif samen met de heersbeestjes van de lange nek van de giraf. Onder begeleiding van mevrouw olifant en het plaatselijke eekhoorntjesorkest, toeter je een lied voor kleine egel en dans je samen met het hele lieve heersbeestje de stippen van je lijf!

Sprookjesachtig theater voor, tussen en samen met peuters en kleuters. Aansluitend kan je gratis deelnemen aan een fijne knutselworkshop in het kader van de Kunstendag voor Kinderen.
Alle activiteiten