UITVERKOCHT Shownamiddag in LDC De Ontmoeting met Jaimy, Andy en Paco Garcia

Deze informatie is niet meer actueel!
Supergezellig en met een geweldige ambiance, zo kan je de shownamiddagen in het dienstencentrum in enkele woorden omschrijven. Hoe komt dat toch, zie ik je je afvragen. Drie redenen: 1. Het dienstencentrum is het hele jaar een open huis waar veel - meestal oudere - Beersenaren graag vertoeven. 2. Tijdens de pauze van de shownamiddag krijg je koffie of thee en gebak voorgeschoteld, daar ...

Wanneer

  • donderdag 17 nov 2022
    van 14.00 u tot 16.30 u
  • vrijdag 18 nov 2022
    van 14.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 9,00 (basis), 4 euro (-26 jaar), 1,8 euro (UiTPAS kortingstarief) 4,5 euro (EDC)

Waar

naam
LDC De Ontmoeting
adres
Boudewijnstraat 10
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be
website
http://www.vaartbeerse.be

Info

In samenwerking met:

LDC De Ontmoeting

Supergezellig en met een geweldige ambiance, zo kan je de shownamiddagen in het dienstencentrum in enkele woorden omschrijven. Hoe komt dat toch, zie ik je je afvragen. Drie redenen:
1. Het dienstencentrum is het hele jaar een open huis waar veel - meestal oudere - Beersenaren graag vertoeven.
2. Tijdens de pauze van de shownamiddag krijg je koffie of thee en gebak voorgeschoteld, daar zegt werkelijk niemand 'nee' tegen.
3. Jaimy Vervecken, kortweg Jaimy. Hij werkt aan het onthaal van het dienstencentrum en kent alle bezoekers en zij kennen hem. En Jaimy is een begenadigd zanger en selecteert de andere artiesten van de shownamiddag.

Dit jaar zijn dat
Paco Garcia, regelmatig te zien op Ment TV en vooral bekend voor zijn sterke en krachtige stem. Hij brengt Nederlandstalige nummers en een aantal bekende liedjes in het Spaans.

En Andy, afkomstig uit de Kempen (Turnhout) weet hij als geen ander hoe ambiance te brengen met zijn Nederlands en Vlaams repertoire.

Alle activiteiten