Film op dinsdag: The Father

Deze informatie is niet meer actueel!
Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd. ...

Wanneer

  • dinsdag 18 okt 2022
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Koninklijke Vriendenkring Amicitia

Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Zijn verbluffende acteerprestatie leverde hem zijn tweede Oscar voor Beste Acteur op. Olivia Colman als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

regisseur: Florian Zeller
2020
drama
97 min
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Vaart
tel.
014 600 770
website
e-mail