Film op dinsdag: Deux

Deze informatie is niet meer actueel!
In Deux zijn de gepensioneerde Madeleine (Martine Chevallier) en Nina (Barbara Sukowa) tientallen jaren elkaars grote liefde. Toch denken hun naasten dat zij simpelweg alleen buurvrouwen zijn die de bovenste verdieping van hun gebouw delen. Ze komen en gaan tussen hun twee appartementen en genieten samen van de genegenheid en genoegens van het dagelijkse leven. De dames hebben vergevord...

Wanneer

  • dinsdag 21 mrt 2023
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Info

In samenwerking met:

Koninklijke Vriendenkring Amicitia

In Deux zijn de gepensioneerde Madeleine (Martine Chevallier) en Nina (Barbara Sukowa) tientallen jaren elkaars grote liefde. Toch denken hun naasten dat zij simpelweg alleen buurvrouwen zijn die de bovenste verdieping van hun gebouw delen.

Ze komen en gaan tussen hun twee appartementen en genieten samen van de genegenheid en genoegens van het dagelijkse leven. De dames hebben vergevorderde plannen om hun oude dag samen in Rome door te brengen, waarvoor ze wel hun woningen zouden moeten verkopen. Madeleine aarzelt echter, omdat ze niet weet hoe ze het haar zoon en dochter moet vertellen. Die geloven dat haar man de enige liefde in haar leven was.

Een onverwachte gebeurtenis zet alle verhoudingen op scherp. Familiegeheimen lijken de relatie van Nina en Madeleine te ruïneren, of blijkt die toch onverwoestbaar?

Filippo Meneghetti
2019
drama
95 min
Alle activiteiten