Els Hertogen - Van liefdadig naar rechtvaardig

Deze informatie is niet meer actueel!
Boekvoorstelling 'Van liefdadig naar rechtvaardig' door Els Hertogen (directeur 11.11.11) waarin ze concrete handvatten aanreikt om echt iets aan de ongelijkheid te doen. Er zijn veel globale uitdagingen die ons wereldwijd verbinden, zoals de klimaatcrisis of een pandemie. De gevolgen ervan raken sommigen echter meer dan anderen. Dit onrecht vraagt een antwoord in de vorm van internatio...

Wanneer

  • dinsdag 29 nov 2022
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Kempen - 0,00 euro)

Waar

naam
Bibliotheek Beerse
adres
Heilaar 6
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
bibliotheek@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Vaart Beerse

Boekvoorstelling 'Van liefdadig naar rechtvaardig' door Els Hertogen (directeur 11.11.11) waarin ze concrete handvatten aanreikt om echt iets aan de ongelijkheid te doen.

Er zijn veel globale uitdagingen die ons wereldwijd verbinden, zoals de klimaatcrisis of een pandemie. De gevolgen ervan raken sommigen echter meer dan anderen. Dit onrecht vraagt een antwoord in de vorm van internationale solidariteit.
Maar wat betekent internationale solidariteit in deze turbulente tijden? En hoe organiseren we dat best in de toekomst?

Els Hertogen verzamelde 11 vooraanstaande buitenlandse auteurs die hun licht hierop werpen. Hun analyses en oplossingen zijn verschillend, maar erg aanvullend en als er één iets zeker is, is dat we naar de toekomst net méér internationale solidariteit nodig hebben, niet minder.

Gratis boekvoorstelling, wel graag vooraf inschrijven.

Alle activiteiten
foto: Els Hertogen - Van liefdadig naar rechtvaardig (Els Hertogen)

Organisatie

naam
Bibliotheek Beerse