Maand van de gezondheid: Chris Lomme & Simone Milsdochter - Daar mag je niet aan denken

Deze informatie is niet meer actueel!
Moeder en dochter proberen te praten over datgene waar je niet over praat. Waar je zelfs niet aan mag denken. Hun woorden zoeken liefdevol botsend een weg door twijfels, verlangens en verdriet — om uit te komen bij dat wezenlijke onderdeel van ieders leven: het einde en wat er daarna gebeurt. Het einde van het leven hoort bij het leven zelf. Net als onze nalatenschap. Want wat we nalaten...

Wanneer

  • donderdag 25 mei 2023
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 8,00 (Kansentarief met UiTPAS Kempen - 1,6 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 600 770

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

Moeder en dochter proberen te praten over datgene waar je niet over praat. Waar je zelfs niet aan mag denken. Hun woorden zoeken liefdevol botsend een weg door twijfels, verlangens en verdriet — om uit te komen bij dat wezenlijke onderdeel van ieders leven: het einde en wat er daarna gebeurt.
Het einde van het leven hoort bij het leven zelf. Net als onze nalatenschap. Want wat we nalaten in ons testament, toont hoe we in het leven staan.
Mag je daaraan denken? Waarom wel of waarom niet? En hoe doe je dat dan? Hoe praat je daarover? Hoe vind je er de juiste woorden voor? Daar gaat het over in de eenakter Daar mag je niet aan denken en het praatcafé erna.

Praatcafé
De voorstelling is kort, maar krachtig. Ze maakt de tongen los. Voor wie wil nakaarten bij een hapje en een drankje of vragen heeft over nalaten en voortleven, is er aansluitend op de voorstelling een praatcafé in aanwezigheid van de notarieel juristen van Kom op tegen Kanker.

Deze voorstelling is een samenwerking tussen Vaart en Gezondheidsraad Beerse en kadert in de maand van de gezondheid.
Alle activiteiten