Jeugdboekenmaand - thema: geluk

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens Jeugdboekenmaand 2023 staat 'geluk' in de kijker, in de brede zin van het woord. We hebben het dan over dingen waar je gelukkig van wordt, zoals je hobby's, passies en vrienden. Maar ook over de dagen dat je minder blij bent en je je angstig of eenzaam voelt. Activiteiten in de bib • Geen Jeugdboekenmaand zonder boeken! Op beerse.bibliotheek.be/jeugdboekenmaand vind je inspirere...

Wanneer

  • woensdag 1 mrt 2023
    van 00.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Kempen - 0,00 euro)

Waar

naam
Bibliotheek Beerse
adres
Heilaarstraat 6
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
bibliotheek@beerse.be
website
http://beerse.bibliotheek.be

Info

Tijdens Jeugdboekenmaand 2023 staat 'geluk' in de kijker, in de brede zin van het woord. We hebben het dan over dingen waar je gelukkig van wordt, zoals je hobby's, passies en vrienden. Maar ook over de dagen dat je minder blij bent en je je angstig of eenzaam voelt.

Activiteiten in de bib
• Geen Jeugdboekenmaand zonder boeken! Op beerse.bibliotheek.be/jeugdboekenmaand vind je inspirerende boekentips voor lezers tussen 3 en 15 jaar.
• Julleke leest voor op woensdag 22 maart om 14.30 uur. Een fijn voorleesmomentje voor kleuters en een korte, aansluitende activiteit.
• Speel het spel DROOMGELUK! Fladder tijdens de hele maand maart door de bib op zoek naar de 10 geluksvogels. Voer bij elke vogel het opdrachtje uit en ontdek wat geluk voor jou betekent.

Alle activiteiten