Kapellekensmarkt: jaar- en rommelmarkt

Deze informatie is niet meer actueel!
De Kapellekensmarkt in de Kapelstraat komt voort uit een oude bedevaarttraditie, de verering van Sint-Cornelius. Naast de jaarmarkt waar markthandelaars en verenigingen hun waren aan de man brengen, kan je ook een bezoek brengen aan de Sint-Corneliuskapel - er zijn misdiensten om 8, 9 en 10 uur. Voor de kinderen is er gratis een kleine Vlaamse kermis én je kan oude zolderschatten op de...

Wanneer

  • dinsdag 11 apr 2023
    van 08.00 u tot 13.30 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Kempen - 0,00 euro)

Waar

naam
Kapelstraat
adres
Kapelstraat
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be
website
http://www.vaartbeerse.be

Info

De Kapellekensmarkt in de Kapelstraat komt voort uit een oude bedevaarttraditie, de verering van Sint-Cornelius.

Naast de jaarmarkt waar markthandelaars en verenigingen hun waren aan de man brengen, kan je ook een bezoek brengen aan de Sint-Corneliuskapel - er zijn misdiensten om 8, 9 en 10 uur.
Voor de kinderen is er gratis een kleine Vlaamse kermis én je kan oude zolderschatten op de kop tikken op de rommelmarkt.
Wist je trouwens dat je als inwoner gratis kan deelnemen? Voor meer informatie over de rommelmarkt kan je mailen naar janhulselmans@scarlet.be.

Opgelet: Om het evenement verkeersveilig te laten verlopen is er op dinsdag 11 april van 6 tot 15 uur een parkeer- én doorrijverbod van kracht in de Kapelstraat, tussen de Sint-Corneliuskapel en de Larenstraat.
Alle activiteiten