Aperitiefconcert De Turnhoutse Snaar o.l.v. Eva Vermeeren

Deze informatie is niet meer actueel!
Link 2340 organiseert op Pinkstermaandag een heerlijk aperitiefconcert in de Sint-Quirinuskerk in Vlimmeren. Strijkorkest De Turnhoutse Snaar brengt mooie klassieke werken van o.a. Beethoven, Sibelius, Tsjaikovski en bekende filmmuziek. Na het concert kan je nog napraten bij een gratis drankje in het lokaal van Brassband De Kempengalm (naast de kerk). De Turnhoutse Snaar is een strijkor...

Wanneer

  • maandag 29 mei 2023
    van 11.00 u tot 12.30 u

Prijs

€ 15,00 (-26 - 8,00 euro, UiTPAS - 3,00 euro)

Waar

naam
Sint-Quirinuskerk
adres
Kerkstraat
2340 Vlimmeren (Beerse)

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Contact

Telefoon
0472 22 66 95
e-mail
greetmosa@telenet.be

Info

In samenwerking met:

Vaart en Brassband De Kempengalm

Link 2340 organiseert op Pinkstermaandag een heerlijk aperitiefconcert in de Sint-Quirinuskerk in Vlimmeren. Strijkorkest De Turnhoutse Snaar brengt mooie klassieke werken van o.a. Beethoven, Sibelius, Tsjaikovski en bekende filmmuziek. Na het concert kan je nog napraten bij een gratis drankje in het lokaal van Brassband De Kempengalm (naast de kerk).
De Turnhoutse Snaar is een strijkorkest bestaande uit violen, altviolen, cello's en contrabas. Het ensemble brengt steeds een gevarieerd programma van klassieke muziek waarbij sommige werken ook bij het bredere publiek bekend in de oren klinken.
Het orkest werd in 2001 opgericht door enkele enthousiaste amateurmusici uit Turnhout en de nabije omgeving. De artistieke leiding is in handen van professioneel violiste Eva Vermeeren, zij is afkomstig uit Turnhout, maar woonachtig in Vlimmeren.

een organisatie van Link 2340 i.s.m. Vaart en Brassband De Kempengalm

Alle activiteiten