Ontbijtciné: Knor (2022 – 72 min)

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat is er gezelliger dan de vakantie rustig afsluiten met onze ontbijtciné? Eerst geniet je samen van een lekker ontbijtbuffet om daarna een heerlijke familiefilm mee te pikken. We beginnen er op tijd aan zodat je nog een hele middag de tijd hebt om familie te bezoeken, een wandeling te maken of om gewoon lekker thuis te zijn. Ontbijten kan vanaf 9 uur, de film begint om 10.30 uur. Voo...

Wanneer

  • zondag 14 apr 2024
    van 09.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 5,00 (EDC - 2,5 euro, ontbijt volwassenen - 15,00 euro, ontbijt -12 - 10,00 euro, ontbijt volwassenen (UiTPAS) - 3,00 euro, ontbijt -12 (UiTPAS) - 2,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 1,00 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 600 770
e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Speelpleinwerking Lentekind

Wat is er gezelliger dan de vakantie rustig afsluiten met onze ontbijtciné? Eerst geniet je samen van een lekker ontbijtbuffet om daarna een heerlijke familiefilm mee te pikken. We beginnen er op tijd aan zodat je nog een hele middag de tijd hebt om familie te bezoeken, een wandeling te maken of om gewoon lekker thuis te zijn.

Ontbijten kan vanaf 9 uur, de film begint om 10.30 uur.
Voor het ontbijtbuffet moet je vooraf reserveren (deze reservaties worden 2 weken voor de film afgesloten).
TIP: je kan ook enkel voor het ontbijt óf voor de film reserveren.
---

De negenjarige Babs krijgt van haar opa een biggetje cadeau, tegen de zin van haar knorrige papa en overtuigd vegetarische mama. Terwijl Babs Knor traint om zijn puppydiploma te halen, weet ze niet dat er iemand stiekem doortrapte plannen heeft met Knor.

Een vrolijke en humoristische film van de Nederlandse Mascha Halberstads,
die hiervoor haar garage ombouwde tot een heuse animatiestudio!


een samenwerking met Speelpleinwerking Lentekind

Alle activiteiten