Jeroen Verdick - Alleen

Jeroen Verdick ken je al als sidekick van Jens Dendoncker in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', een programma waarin ze mensen een handje helpen om boodschappen op een uiterst originele manier over te brengen. Ook op VTMGO kregen we dit aanstormend talent al te zien in 'Meet & Friet', waar Jeroen verschillende BV's ontmoet in hun favoriete frituur. Daarnaast bezorgde hij samen met Bert Gabriëls, ...

Wanneer

  • vrijdag 27 okt 2023
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 19,00

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
info@comedyshows.be

Info

In samenwerking met:

Vaart Beerse

EXTRA VOORSTELLING OP 15/12/23

http://www.uitinbeerse.be/activiteitendetail/5256/jeroen-verdick---alleen---extra-voorstelling

Jeroen Verdick ken je al als sidekick van Jens Dendoncker in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', een programma waarin ze mensen een handje helpen om boodschappen op een uiterst originele manier over te brengen. Ook op VTMGO kregen we dit aanstormend talent al te zien in 'Meet & Friet', waar Jeroen verschillende BV's ontmoet in hun favoriete frituur. Daarnaast bezorgde hij samen met Bert Gabriëls, in diens #Eindejaars, tal van mensen een memorabele avond met stand-up comedy van het hoogste niveau.

Hoog tijd dus voor de volgende stap, zijn eerste vol-avondshow, 'Alleen'. Hierin probeert hij met zijn aanstekelijke tongval op z'n eentje de wereld rondom hem te begrijpen. Jeroen neemt je, met de nodige fantasie en absurditeit, mee in zijn zoektocht naar de ware ik.

Alle activiteiten