Bedrijvige Opendeurdag Beerse - zondag 30 september 2018

De bedrijvige opendeurdag bestaat uit twee delen:

 

Er zijn  shuttlediensten voorzien zodat je je auto veilig kan achterlaten aan het belevingsdorp, op de parking van Janssen Pharmaceutica.

Klik hier om het overzichtsplan te openen.

Klik hier om de informatiefolder te downloaden.

 

Volgende bedrijven kan je van 13 tot 18 uur bezoeken:

Dacar Digital Printing - Industrieweg 15

Dacar Digital Printing is een Belgisch familiebedrijf dat actief is in de Sign & Display markt. Maak kennis met hun uitgebreid machinepark van ‘roll-to-roll’- en ‘direct-to-plate’-printers.

Meer informatie vind je op http://www.2dp.be/.

 

Eddy De Prins bvba – Industrieweg 11

Eddy De Prins bvba is producent van houten ramen, deuren, trappen en parket. De showroom is open en ook de werkplaatsen zijn in werking. De cnc (beter gekend als 'de freesmachine') toont je hoe een deur geproduceerd wordt. In de lakkerij kan je met je eigen ogen zien hoe deuren behandeld worden.

Meer informatie vind je op http://www.eddydeprins.be/.

 

GR Technics  - Beemdenstraat 7 B1

GR-Technics verkoopt en verhuurt mobiele verlichting en tijdelijke cameramasten voor zowel festivals en events als voor bouwwerven en industriële toepassingen. Tijdens de opendeurdag zorgen zij vast en zeker voor een leuke sfeer!

Meer informatie vind je op http://www.gr-technics.be/.

 

Inoxal – Beemdenstraat 23

Benieuwd hoe roestvast staal (inox) verwerkt wordt tot industrieel meubilair en dampkappen? Inoxal is reeds meer dan 25jr gepassioneerd bezig met dit hoogwaardig materiaal en toont u graag hoe onze productie verloopt vanaf 3D ontwikkeling met CAD/CAM, over lasersnijtechniek en machinale vormgeving tot ambachtelijke assemblage met hoogwaardige afwerking. Bezoek onze werkplaats en kom te weten hoe roestvast staal getransformeerd wordt tot meubilair.

Meer informatie vind je op http://www.inoxal.be/.

 

Keukens Raeymaekers – Biezenstraat 1

Keukens Raeymaekers is gespecialiseerd in interieurinrichting op maat. Kom met je eigen ogen ontdekken hoe wij van een simpele houten en stenen plaat jouw droomkeuken maken.

Meer informatie vind je op http://www.keukensraeymaekers.be/

 

Loda - Biezenstraat 21

Bleekwater, gedemineraliseerd water, sodakristallen, sodareiniger… je kent ze vast en zeker wel. Maar wist je ook dat ze in Beerse gemaakt worden? Bij Loda, specialist in onderhoudsproducten kan je een kijkje komen nemen en van dichtbij beleven hoe bleekwater en gedemineraliseerd water gemaakt worden.

Meer informatie vind je op http://www.loda.be/

 

PFL – Rouwbergskens 8

PFL is uitgegroeid tot een complete aanbieder op het vlak van licht, geluid en video, zowel op het vlak van verhuur, verkoop als het maken van producties. Vorig jaar namen ze hun intrek in een nieuw gebouw op Beerse Zuid. Je vindt er naast kantoorruimtes, een magazijn inclusief een laad- en loskade, 2 videomontage studio’s en een opnamestudio. PFL zwiert er de deuren open voor het grote publiek, en dat zal je geweten hebben!

Meer informatie vind je op http://www.pfl.be/.

 

REM-B – Rouwbergskens 5

REM-B HYDRAULICS staat met meer dan 30 jaar ervaring garant voor een ongeëvenaarde technologische expertise en kennis van de hydraulische markt. Hun slogan is “we care about hydraulics”. Ze verlenen hun diensten op het gebied van herstellingen, service & onderhoud en verkoop van hydraulische onderdelen. Het bedrijf heeft klanten in meer dan 60 landen over heel de wereld. Kom gerust eens langs in het atelier waar diverse hydraulische componenten (pompen, motoren, ventielen, cilinders, …) hersteld en getest worden.

Meer informatie vind je op http://www.rem-b.com/.
 

Segorex - Ambachtstraat 23

Segorex is gespecialiseerd in waterbehandeling, regenwaterrecuperatie, zuiver- en afvalwaterpompen (opvoerstations), vetafscheiders en waterdrukverhogers. Wil je weten hoe je geld kan besparen met regenwater? Wil je weten hoe je jouw douche en kranen kan beschermen tegen kalkafzetting? Kom dan zeker eens langs. Onze specialisten beantwoorden met kennis van zaken jouw vragen. Ook de doe-het-zelver komt bij ons aan zijn trekken. Onze slogan is: Segorex… is genieten van water.

Meer informatie vind je op http://www.segorex.be/.

 

Verloy Metaalwerken – Beemdenstraat 29

Verloy Metaalwerken specialiseert zich in het waterstaalsnijden van een breed gamma aan materialen van staal tot steen. Daarbuiten vervaardigen we kleine constructies op maat van de klant.

Meer informatie vind je op http://www.verloy-metaalwerken.be/

 

Vossal – Ambachtstraat 19

Vossal is producent van aluminium ramen, deuren en profielconstructies. Zij tonen je graag hun toonzaal, de burelen en het productieatelier. Je krijgt er informatie over de werking, van de productie tot de plaatsing van ramen en deuren!

Meer informatie vind je op http://www.vossal.be.

Adams Polendam – Krikskensstraat  

Adams Polendam NV maakt de cirkel rond. Als bedrijf actief in de recyclage- en bouwsector biedt Adams Polendam een breed gamma van diensten en producten aan voor professionele en particuliere klanten. Plaatsen van containers, verwerking van bouwafval tot nieuwe grondstoffen, afbraakwerken, leveringen van beton, … een deel van de activiteiten welke Adams Polendam NV elke dag opnieuw uitvoert. Wij openen onze deuren en laten je zien hoe wij van jouw afval nieuwe grondstoffen maken.

Meer informatie vind je op http://www.adams-polendam.be/

 

Den Dam- Polendam 1

Den Dam jouw partner voor tegels, parket, natuursteen en maatwerk. Bezoek ons en laat je onderdompelen in de wonderde wereld van de steenverwerking. Van ruw materiaal tot afgewerkt product, je krijgt het allemaal te zien.

Meer informatie vind je op http://www.dendam.be/.

 

Trekhaakdokter (Can Solutions) – Ambachtstraat 7

Trekhaakdokter.be is groot- en kleinhandel in trekhaken, fietsdragers en accessoires. Je ziet tijdens de bedrijvige opendeurdag installatievoorbeelden en je hebt ook een demonstratie van fietsdragers te goed!

Meer informatie vind je op http://www.cansolutions.be/.

 

Van Echelpoel – Ambachtstraat 9

Als traiteurdienst hebben wij een volledig gamma, met voor ieder wat wils. We willen de mensen laten proeven van al het lekkers wat we te bieden hebben. Van klein tot groot kan komen proeven van ons lekker aanbod.

Meer informatie vind je op http://www.vanechelpoel.net/.

 

Van Rooy – Toekomstlaan 9

Van Rooy toont je in de namiddag graag haar high-tech machinepark waarmee ze op werven diverse technieken van bouwputbeschoeiingen en funderingstechnieken uitvoert. Bij de kelderbouwafdeling bewonder je hoe hun vakmensen mooie en strakke betonwerken realiseren. De metaalbewerkingsmachines kan je ontdekken in de nieuwe industriehal.

De bezoekers krijgen een rondgang door de hal die twee jaar geleden 3 meter omhoog werd gelift. Daar liggen alle materialen die door de kelderbouwers op de werven gebruikt worden. Er wordt met het bekistingsmateriaal een kelderbouw gesimuleerd. Ook de kelderbouwvrachtwagens met hun opbouwkranen worden tentoongesteld. In de tweede hal wordt aan de bezoekers getoond dat Van Rooy ABK-FBT het onderhoud van haar voertuigen en machines zo veel mogelijk zelf uitvoert. Een aantal machines en voertuigen staan met motorkap open om te bezichtigen. In de derde hal worden de metaalbewerkingsmachines opgesteld. Met die machines wordt staal gebrand, geknipt, geplooid enzovoort. De eindresultaten zijn er te bewonderen. Bij het verlaten van de derde hal passeren de bezoekers langs de graafmachines en heimachines van de funderingsafdeling: imposante machines tot wel 100 ton (!). Om hun eigen graaftechnieken te testen kunnen de bezoekers die wensen (onder begeleiding) een puzzel proberen te vervolledigen met behulp van een graafmachine.

Voor kinderen (en volwassenen) is er ook de mogelijkheid om eens in een graafmachine te zitten en een foto te laten nemen. Ook mini-graafmachinisten kunnen in een zandbak met een speelgoedgraafmachine spelen terwijl mama en papa van een drankje genieten.

Meer informatie vind je op www.vanrooy-FBT.be