Beperkt budget

UITPAS als kortingskaart

Voor sommige mensen is de UiTPAS niet alleen een spaarkaart, maar ook een kortingskaart. Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit in Beerse, Hoogstraten, Lille, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar.  Ben je inwoner van Beerse, Hoogstraten, Lille, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar en beschik je over een recent attest Verhoogde Tegemoetkoming van het ziekenfonds (max. 2 maanden oud) dan kun je in een van de verkooppunten gratis een UiTPAS met kansentarief laten aanmaken.
Heb je geen recht op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, maar denk je toch n aanmerking te komen voor een UiTPAS Kempen kortingskaart, neem dan contact op met het OCMW.

Rap op Stap

Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget.

Er kunnen zowel vakanties en daguitstappen als sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden in een Rap op Stapkantoor. Ze helpen je er ook met het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer. Ben je nieuwsgierig naar het aanbod? Surf alvast eens naar www.iedereenverdientvakantie.be of naar www.vrijuitnu.be voor evenementen.

Met behulp van Rap op Stap of een UitPas kunnen uitstappen gemaakt worden voor ieders budget.

In Beerse vind je een Rap op Stap-kantoor in De Watertoren, een vereniging die streeft naar meer begrip voor mensen in financiële en contactarmoede.

De openingshuren vind je hier. Voor een afspraak of meer info kan je terecht bij vrijwilliger Ann Sommen. Neem ook een kijkje op hun facebookpagina.