Buurtsport

Wij komen naar je toe!

Onder de noemer buurtsport trekt Sport Beerse er jaarlijks op uit om sport tot bij jou te brengen, in jouw buurt of wijk. Een laagdrempelig aanbod, voor iedereen toegankelijk en met een vrije toegang. In 2022 pikken we de draad weer op met een eerste reeks activiteiten in een aantal wijken. Komen we ook bij jou in de buurt? Ontdek het hier!

Nieuw!

Heb je onze nieuwe trailer al gezien? Elke maand verschijnt hij ergens anders. De trailer is een ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren waar elke maand heel wat activiteiten worden georganiseerd. Kom gerust ook eens een kijkje nemen!

Data

Meer info verschijnt hier van zodra deze gekend is.

Wie kan er meedoen?

  • Iedereen die zin heeft!
  • Vooraf inschrijven hoeft niet, kom gewoon langs en doe gerust mee!
  • Activiteiten worden begeleid door een ervaren monitor.

Meer info

De dienst sport van de gemeente Beerse organiseert en ondersteunt al heel wat verschillende sportactiviteiten, in de verschillende sportcentra, het zwembad of ter ondersteuning van verschillende clubs. We nodigen je uit om actief te zijn in de vertrouwde omgeving van je eigen buurt of wijk met verschillende activiteiten.

Ook jouw mening telt!

Heb je nog leuke, nieuwe ideeën? Wil je graag samen met je buren een bepaalde activiteit organiseren? Heb je opmerkingen of tips? Laat het weten aan Kim Goris - dienst sport - Rerum Novarumlaan 31 - 014 61 47 24 - kim.goris@beerse.be