Buurtsport

Momenteel werken we aan een nieuwe leuke activiteitenkalender.

Sporten & bewegen is goed voor je gezondheid én sociale contacten, maar het is ook gewoon heel leuk! Om het je nog gemakkelijker te maken, brengt buurtsport het gewoon naar je toe!
Op regelmatige tijdstippen stopt de buurtsportanimator op een pleintje of speelweide, misschien ook wel in jouw buurt?

Fietstocht

Een fietstocht geeft een zalig gevoel. Na de tocht lijkt het alsof je herboren bent.

Wandeling

Ontdek al wandelend de mooiste plaatsen van Beerse!

Speelkoffer

Een grote koffer, boordevol leuk speelgoed, voor kinderen van 2 tot en met ... jaar! Kom jij ontdekken wat er allemaal in zit?

Archery tag

Een spannende mix tussen boogschieten & paintball!! voorzien van pijl & boog, sluip je naar je tegenstander... goed mikken en dan...

Lasershooting

Tikkertje anno 2020... Spelers proberen elkaar te raken en uit te schakelen met een lasergeweer, te spelen in eindeloos veel varianten!

Beachvolley

Op onze professionele beachvolleybalvelden aan de Pegger in Vlimmeren speel je een leuke match.

Maar er is meer!

Heb jij ook een superleuk idee om samen met je buren te gaan bewegen? Deel het met ons! Onze buurtsportanimator reserveerde nog 2 vrije momenten voor eigen initiatieven! Neem snel contact op via sport@beerse.be en wie weet komen we wel naar jou? Aanvragen kan tot en met zondag 5/4.Vrije data: woensdag 24/6 en zondag 13/9.

Wie kan er meedoen?
  • Iedereen die zin heeft!
  • Vooraf inschrijven hoeft niet, kom gewoon langs en doe gerust mee!
  • Activiteiten worden begeleid door een ervaren monitor.
Meer info

De dienst sport van de gemeente Beerse organiseert en ondersteunt al heel wat verschillende sportactiviteiten, in de verschillende sportcentra, het zwembad of ter ondersteuning van verschillende clubs.We nodigen je uit om actief te zijn in de vertrouwde omgeving van je eigen buurt of wijk met verschillende activiteiten.

Ook jouw mening telt!

Heb je nog leuke, nieuwe ideeën? Wil je graag samen met je buren een bepaalde activiteit organiseren? Heb je opmerkingen of tips? Laat het weten aan Kim Goris - dienst sport - Rerum Novarumlaan 31 - 014 61 47 24 - kim.goris@beerse.be