Corona maatregelen Berenbende

Om de zomer goed te laten verlopen, en Corona geen kans te geven, zijn er een aantal afspraken en regels.

Mag je deelnemen? Behoor je tot een risicogroep ?

Klik hier om de fiche vinden met uitleg over risicogropen.
Als je twijfelt, neem je best contact op met je huisarts. Als je je kind deelneemt, gaan we er van uit dat het met jouw toestemming is.

Was je ziek vóór de start (minimaal 5 dagen terugtellen) van de activiteit? Dan kan je niet deelnemen. Het kamp wordt terugbetaald.

Medische fiche invullen

Download deze medische fiche , en bezorg ze ingevuld bij de start van je kamp.
Geen printer ? Afgedrukte versies kan je aan het loket van GC ‘t Heilaar vinden.

Corona-maatregelen

Het wordt sterk afgeraden om je kind aan andere vakantie-activiteiten te laten deelnemen in de week waarin ze een Berenbende-activiteit bijwonen. Anders komt je kind in contact met te veel anderen.

Wij houden voor, tijdens en na de activiteit jullie gegevens bij (met respect voor de privacy-regels). Dan kunnen alle contacten snel opgespoord worden, als dat nodig zou zijn.

Wat als je kind ziek wordt?

We richten een fijn plekje in op onze locatie om een kind op te vangen dat zich niet goed voelt. Jullie worden onmiddellijk verwittigd, zodat jullie jullie kind kunnen komen ophalen.

We rekenen er op dat je dan je huisarts bezoekt, en dat je ons op de hoogte houdt van een eventueel vermoeden van covid-19 of van de resultaten van een test.

Is je kind besmet en nam het in de voorbije 2 dagen deel aan een activiteit? Laat ons dat dan weten.

Wat breng je mee ?

Draag kleren die vuil mogen worden. Mooi weer ? Laat je ‘s ochtends al even insmeren met zonnemelk, wij herhalen ‘s middags. Je mag ook een pet meenemen. Een setje reservekleren is ook handig.

Neem elke dag 2 tussendoortjes, een lunchpakket en een drinkfles mee.

Locatie

We slaan deze zomer ons kamp op in de Jan Vaerten-academie (Boudewijnstraat 18). Ideaal, want er is apart sanitair alleen voor onze groep, en we kunnen er heel veel buitenspelen.

Halen en brengen

Ouders mogen de Jan Vaerten-academie niet betreden. Als je je kind brengt kan je wachten tot we je kind opvangen. We wassen hun handen en geven hen een naamstickertje. Draag een mondmasker als je je kind komt halen of brengen.

Het wordt heel erg leuk!

Deze regels klinken streng, maar streng wordt ons kamp niet! We zorgen heel goed voor jullie kinderen en houden ons aan alle regels, maar het wordt een superleuk kamp.