Face the action

Lasershooting en archery tag

Lasershooting op eigen locatie
Lasershooten is een topactivieit, op www.lazertag.be biedt Face The Action lasergames aan. Je kan deze lasershooting sets huren en spelen op eigen locatie! Lasershooting is een soort elektronisch tikkertje, spelers proberen elkaar te raken en uit te schakelen met een laser geweer.  Lasershooting is een volledig veilig spel en kan op vele plekken gespeeld worden (bijvoorbeeld een bos, park, tuin of sporthal).

Lasershooting is een activiteit die aanslaat bij jong en oud. Het kan gespeeld worden vanaf 7 jaar maar slaat ook aan bij teambuilding of vrijgezellen activiteiten.

Organiseer zelf een lasergame in je tuin, bos of park in de buurt. Geen goed bos in de buurt? Bekijk dan zeker de locatie tips van Lazertag.be.

 

Archery tag, een spannend pijl en boog spel
Archery tag is een mix tussen boogschieten en paintball. Je verbruikt geen verfkogels, maar voelt de pijl toch aankomen. Dat maakt dit pijl en boog spel een goedkope, natuurvriendelijke en spannende teambuilding. Huur en organiseer zelf dit spannende pijl en boog spel. Een zandvlakte of voetbalveld zijn geschikte speelvelden. Speel nooit in een dicht bos want dan raak je alle pijlen kwijt. Dit pijl en boog spel is een geschikte activiteit voor spelers vanaf 14 jaar. Face The Action biedt archery tag aan op www.PijlEnBoogSpel.be. Je kan het spel ophalen in het sportcentrum van Beerse.
 
Vragen? Contacteer Face The Action!
Telefoon 04 79 78 89 84
E-mail info@facetheaction.be

 

Klik hier om naar de website van Face The Action te gaan.

Klik hier om een lasergame te huren.

Klik hier om pijlen en bogen te huren.

Klik hier om het artikel in Gazet van Antwerpen te lezen.