Herfstvakantie

Van maandag 29 oktober 2018 tot en met woensdag 31 oktober 2018.

 

Inschrijven kan vanaf:

  • donderdag 27 september 2018 om 17 uur

Dit kan op onze webshop of aan de balie van het sportcentrum (tijdens de openingsuren van de balie). Bij inschrijvingen aan de balie indien mogelijk liefst contant betalen, er is slechts 1 Bancontact ter beschikking!

 Klik hier om de folder van de herfstvakantie te downloaden.

 

Sport- & speldagen voor kleuters

29, 30 en 31 oktober 2018

Joepiedepoepie! Drie dagen sport & spel voor onze kleuters van de derde kleuterklas. Klimmen en klauteren, oefeningen op evenwicht, spelletjes met de bal en op muziek. Op maandag en woensdag staat er een voormiddag vol spelplezier in het water op het programma. De kleine deugnieten die deelnemen staan onder begeleiding van geschoolde monitoren.

 

Z@ppdagen voor jongeren

29, 30 en 31 oktober 2018

Ben je gek op sporten dan mag je deze drie z@ppdagen zeker niet missen. De jongeren maken kennis met tal van sporten en sportspelen. De deelnemers kunnen proeven van frisbee, speedminton, circus en tsjouckbal. Op dinsdag en woensdag staan er leuke activiteiten in het zwembad op het programma.

 

Trix on wheels

29 en 30 oktober 2018

In samenwerking met de sportregio Noorderkempen liggen de mountainbikeroute in Leopoldsburg en het skate- en BMXpark in Eindhoven op jou te wachten om ontdekt te worden.