Herfstvakantie

Wanneer?

3 en 4 november 2022 van 9 tot 16 uur

Programma?

De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum. De sportweek eindigt elke dag stipt om 16 uur. Wij voorzien vooropvang vanaf 8 uur en naopvang tot 17 uur. Een week voor de start van de sportweek ontvang je via e-mail een brief waarin alle praktische informatie beschreven staat.

Halloween-dagen voor kleuters (geboortejaar 2017-2018)

Onze kleinste kadeekes kunnen zich tijdens deze Halloween-dagen komen uitleven in de sporthal. We gaan ons verkleden, dansen op muziek, spelen met ballonnen en er komt een heuse Halloween-optocht.  De kleine deugnieten die deelnemen staan onder begeleiding van geschoolde monitoren. Tijdens deze 2daagse volgt er ook een frisse duik in het water.

Glow in the dark sportdagen voor jongeren (geboortejaar 2007-2016)

Kom tijdens de glow in the dark dagen samen met je vrienden proeven van al die coole sporten in griezelsfeer. Je maakt er kennis met glow in the dark, voetbal en volleybal, een griezel-zoektocht en spelletjes in het donker. Tijdens deze 2daagse volgt er ook een frisse duik in het zwembad..

Prijs?

    binnendorps buitendorps
2daagse do 3/11 & vrij 4/11 28 euro 36 euro

 

Inschrijven?

Inschrijven vanaf donderdag 29 september om 19.30 uur via onze webshop https://webshopbeersesport.recreatex.be of aan de balie van het sportcentrum.