Industrierun

Meer info verschijnt hier van zodra deze gekend is.

Bekijk hier de foto's van de eerste industrierun.

Algemene info

Tweejaarlijks organiseert de dienst sport in samenwerking met SportFocus de Industrierun in Beerse! Trek je loopschoenen aan en rep je lijf door 13 verschillende bedrijven op Beerse-Zuid! Je kan kiezen voor een afstand van 6 of 12 kilometer.

Voor de korte afstand van 6 kilometer voorzien wij een attractief parcours doorheen verschillende bedrijven, die elk hun eigenheid in de verf zetten tijdens jouw doortocht! Een doolhof, klank- en lichtspektakel,…laat het allemaal gewoon op je afkomen!

De geoefende loper kan zijn hartje ophalen op de 12 km. We schotelen je identiek dezelfde bedrijven & uitdagingen voor, maar zorgen voor wat extra kilometers.

Om optimaal van de ervaring te kunnen genieten, wordt er gestart in verschillende waves! Bij inschrijving kies je zelf de wave waarin je start! 

Tijdsregistratie is voorzien maar de focus ligt op de beleving van het ganse parcours! ’t Is niet de tijd die telt, wel de ervaring!

Tijdens en na de loop kunnen supporters en lopers zich te goed doen aan een lekker hapje & drankje! In de namiddag kan je de deelnemende bedrijven (en nog enkele andere bedrijven uit Beerse) een bezoekje brengen tijdens de Bedrijvige Opendeurdag’!

Kinderen

Kinderen kunnen eerst hun energie kwijt tijdens de speciaal voor hen voorziene kinderlopen! Er zijn 2 afstanden van 500 en 1000m. Voor de allerjongsten is er een kleuterloop aan het belevingsdorp voorzien!

Nadien kunnen ze zich verder uitleven in ons kinderdorp, waar ze onder begeleiding van jezelf of van onze gediplomeerde monitoren* naar hartenlust kunnen ravotten voor de luttele prijs van 1 euro! Vooraf inschrijven is niet nodig, je kan ze gewoon afzetten aan de ingang van het afgeschermde dorp!